Nar Sularında Tağşiş Tespiti İçin Fenolik Madde Profilinin İncelenmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
ONGAN EKİN,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Mikrodalga teknolojisi ile üretilen yeşil ve siyah çaylardaki toplam antioksidan aktivitesi ve fenolik madde miktarlarının incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
NAZMİYE AVCI
|
Gemlik yöntemi ile işlenmiş Gemlik tipi sofralık zeytinlerin antioksidan özellikleri ve fenolik profilleri
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
ESRA KADAKAL
|
Bozanın farklı hammaddeler kullanılarak üretilmesinin fenolik içeriğine ve kalitesine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
İJLAL BERKTAŞ
|
Mor havuç, konsantresi, şalgam suyu, nar suyu ve nar ekşisi ürünlerinde antioksidan aktivitesi tayini ve fenolik madde profilinin belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
TUBA ÖZTAN
|
Elma kabuklarından elde edilen fenolik bileşiklerin lipozom ile enkapsülasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
EVREN DEMİRCAN
|
Karadut püresi ilaveli sütten yoğurt eldesinde fermentasyonun fenolik madde miktarı, in-vitro biyoerişebilirlik ve fiziksel özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
NİHAL DURMUŞ
|
Nar sularında tağşiş tespiti için fenolik madde profilinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
EKİN ONGAN
|
Meyve ve sebzelerden elde edilen ekstraktların, fenolik madde miktarı ve antioksidan kapasitelerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ASLI GÜZEL
|
PROPOLİSİN FENOLİK EKSTRAKTININ LİPOZOMAL ENKAPSÜLASYONU VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
BÜŞRA KEVŞEK
|
Farklı pişirme yöntemlerinin siyah pirincin fenolik bileşenleri ve antioksidan aktivitesi üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
GİZEM SAVAŞ
|
Nar kabuğundan enzim ve ultrason destekli ekstraksiyon yöntemi ile fenolik madde ve pektin elde edilmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZEYNEP MERVE KAHVECİ
|
Fenolik bağlayıcı kullanılarak sentezlenen hidroksiapatit-jelatin kompozit malzemesinin karakterizasyonu ve ilaç salım profilinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
IRMAK BAŞER GÜMÜŞ
|
Nar, ayva ve elma sularında fenolik bileşiklerin HPLC ve LC-MS/MS ile incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
MÜRÜVVET KARAKAPLAN
|
Atom transfer radikal polimerizasyon sisteminde kullanılmak üzere fenolik bipiridin sentezi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
DUYGU SÖNMEZ
|
Enzim uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne/TÜRKİYE, 5 Ekim 2016
AYDIN EZGİ,SARIKAYA ÖZGE,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ DERYA
|
Enzim ön uygulamasının siyah üzüm ve ahududu sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri, toplam fenolik madde içeriği ve toplam antioksidan kapasitesi üzerine etkisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, Vol. 22, No. 4, Aralık 2018, s. 502-512, ISSN: 2148-5003
AYDIN EZGİ,SARIKAYA ÖZGE,ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ DERYA
|
Nar Sularında Tağşiş Tespiti İçin Fenolik Madde Profilinin İncelenmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
ONGAN EKİN,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Nar Sularında Tağşiş Tespiti İçin Fenolik Madde Profilinin İncelenmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
EKİN ONGAN,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Evolutionary Engineering of Resistance to Phenolic Compounds in Saccharomyces cerevisiae
6th Conference on Physiology of Yeasts and Filamentous Fungi, PYFF6, Lizbon/PORTEKİZ, 11 Temmuz 2016
HACISALİHOĞLU BURCU,YETİŞ ÖZGE,İPEK YETKİN,ÇAKAR ZEYNEP PETEK
|