ARAMA SONUÇLARI

Toplam 4 adet sonuçtan 4 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Saccharomyces boulardii kullanarak probiyotik yoğurt üretimi ve bazı prebiyotiklerin yoğurtların çeşitli nitelikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
İPEK HAZAL ÜNVER
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, Vol. 53, No. 1, Ocak 2022, s. 14-23, ISSN: 1300-9036
SEDEFOĞLU SEDAT, ORTAKCI FATİH, SERT SELAHATTİN
Fatih Ortakcı Özgün Makale
Potansiyel Zeytin Probiyotik Suşunun in vitroSindirim Sistemindeki Canlılığının Araştırılması
Zeytin Bilimi Dergisi, Vol. 6, No. 1, Ocak 2016, s. 19-24, ISSN: 1309-5889
ÖZTÜRK TARIK,VENEMA KOEN,ÇAKAR ZEYNEP PETEK,BORCAKLI MEHLİKA
Zeynep Petek Çakar Özgün Makale
MEYVE SUYU ATIKLARINDAN ELDE EDİLEN PEKTİNİN FONKSİYONEL PROBİYOTİK İÇECEK ÜRETİMİNDE PREBİYOTİK OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
DİDEM KARA
Derya Kahveci Karıncaoğlu Tez Yüksek Lisans Devam Ediyor

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930