• Erasmus öğrencilerinin dikkatine

Erasmus ile ilgili görüşmek ve imza almak için lütfen bana email gönderin. Ayrıca diğer koordinatör Doç. Dr. Cüneyt Vatansever ile bağlantıya geçebilirsiniz.

6.07.2018 12:04:13
  • Erasmus imzası için gereken belgeler

Erasmus imzası için gereken Ön Yazı ve İntibak Komisyonu Onay Belgesi için tıklayınız. Bu belgeleri tamamlandıktan sonra diğer üniversiteye ve İTÜ Erasmus ofisine vereceğiniz belgeler onaylanacaktır. İntibak komisyonunun veya koordinatörlerin belgeleri dijital olarak imzalaması gerekiyorsa ilgili belgeleri pdf formatında göndermeniz gerekmektedir. Gittiğiniz üniversiteden alacağınız toplam ECTS ile İTÜ'deki ECTS arasında dönem başına en fazla 5 ECTS fark olmalıdır. Gittiğiniz üniversiteden yaklaşık 30 ECTS almanız gerekmektedir.

LA belgesinde değişiklik yapacak öğrencilerin yeni alacakları dersler için İntibak Onay Belgesi gerekmektedir. Ön yazı için yukarıdaki linkteki Ön Yazı -LA Change belgesinin kullanılması gerekmektedir.

6.07.2018 12:07:03