ARAMA SONUÇLARI

Toplam 12 adet sonuçtan 12 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Whey protein isolate edible films incorporated with essential oils: Antimicrobial activity and barrier properties
POLYMER DEGRADATION AND STABILITY, Vol. 179, Eylül 2020, ISSN: 0141-3910
CAKMAK HULYA,OZSELEK YESİM,TURAN OSMAN YAĞIZ,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Evaluation of the use of niaouli volatile oil incorporated edible films as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ÖZDEN İLGÜZ
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Evaluation of edible films with palmarosa oil as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
NEFİSE BEGÜM KIRCI
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Preparation of Edible Films with Sage Extract: Poteintial Food Packaging Materials
2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR), Muğla/TÜRKİYE, 25 Nisan 2019
KAHYA NİLAY,KESTİR SACİDE MELEK,BERKER FATMA BEDİA
Nilay Kahya Tam metin bildiri
Conversion of Waste Parasite Insect (Hylobius Abietis L.) into Antioxidative, Antimicrobial, Biodegradable and Edible Films
International conference „Smart Bio“, Kaunas/LİTVANYA, 18 Mayıs 2017
MULERCİKAS POVİLAS,KAYA MURAT,SARGIN İDRİS,LABİDİ JALEL,SALABERRİA ASİER M,ÇAKMAK YAVUZ SELİM,KAZLAUSKAİTE SONATA,ERDÖNMEZ DEMET,BAUBLYS VYKİNTAS
Murat Kaya Özet Bildiri
Production and Characterization of Chitosan Based Edible Films from Berberis Crataegina’s Fruit Extract and Seed Oil
International conference „Smart Bio“, 18 Mayıs 2017
KAYA MURAT,RAVİKUMAR PREETHİ,İLK SEDEF,MUJTABA MUHAMMAD,AKYÜZ LALEHAN,LABİDİ JALEL,SALABERRİA ASİER M,ÇAKMAK YAVUZ SELİM,KARAMAN ERKUL SEHER
Murat Kaya Özet Bildiri
Aloe vera Oil-Added Agar Gelatin Edible Films for Kashar Cheese Packaging
American Chemical Society (ACS), Mayıs 2023, ISSN: 2470-1343
IŞIK IŞILAY, YENİPAZAR HANDE, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ZAYİM ESRA, GİZ HATİCE HÜCESTE
Hande Yenipazar Özgün Makale
Water Vapor Permeability and Sorption Properties of Plum Puree Edible Films as Affected by Whey Protein Isolate Addition
2007 IFT Annual Meeting, Chicago/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 27 Temmuz 2007
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
Fatma Ebru Fıratlıgil Özet Bildiri
Aloe vera Oil-Added Agar Gelatin Edible Films for Kashar Cheese Packaging
American Chemical Society (ACS), Vol. 8, Mayıs 2023, ISSN: 2470-1343
ISIK ISILAY, YENİPAZAR HANDE, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ZAYİM ESRA, GİZ HATİCE HÜCESTE
Esra Zayim Özgün Makale
Aloe vera Oil-Added Agar Gelatin Edible Films for Kashar Cheese Packaging
American Chemical Society (ACS), Vol. 8, Mayıs 2023, s. 18516-18522, ISSN: 2470-1343
IŞIK IŞILAY, YENİPAZAR HANDE, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ZAYİM ESRA, GİZ HATİCE HÜCESTE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale
Whey protein isolate edible films incorporated with essential oils: Antimicrobial activity and barrier properties
Polymer Degradation and Stability, Vol. 179, Haziran 2020, ISSN: 0141-3910
ÇAKMAK HÜLYA, ÖZSELEK YEŞİM, TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Fatma Ebru Fıratlıgil Özgün Makale
ANTIMICROBIAL EFFECTS OF PEA PROTEIN BASED EDIBLE FILMS WITH THE INCORPORATION OF THYME, EUCALYPTUS, LEMON AND NIAOULI OILS
MESMAP – 7, İzmir/TÜRKİYE, 18 Kasım 2021
ÖZHAN SELİN, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930