ARAMA SONUÇLARI

Toplam 683 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Processing and ModificationTechnologies for Edible Oils and Fats Food Lipids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor Francis Group
TÜRKAY SELMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Bilimsel KitapKitap Bölümü
Design of Modified and Controlled Atmospheres Handbook of Food Process Design
2012, s. 1340-1368, Wiley-Blackwell
GÜNEŞ GÜRBÜZ,KIRKIN CELALE
Celale Kırkın Gözükırmızı Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nanofiber encapsulation of active ingredients and their controlled release Advances in Food Biotechnology
West Sussex/İNGİLTERE, 2015, s. 607-616, Wiley-Blackwell
ALTAY FİLİZ,OKUTAN NAGİHAN
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Encyclopedia of Food Chemistry
2019, s. 566-577, Elsevier
ÖZDAL TUĞBA,YALÇINKAYA İPEK,TOYDEMİR ŞEN GAMZE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Classification of nanosized and lipid based delivery systems and bioavailability
5th International Conference on Food Digestion, Rennes/FRANSA, 4 Nisan 2017
KOYUNCU REYHAN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
The Effect of Food Processing on the Content and Bioavailability of Polyphenols
International Society for Nutraceuticals And Functional Foods (ISNFF), 20 Eylül 2015
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Determination of trace elements in tomato sauces with solid sampling
3rd International IUPAC Symposium on Trace Elements in Food, 1 Nisan 2009
BAYSAL ASLİ, OZCAN MUSTAFA, AKMAN SULEYMAN
Aslı Baysal Özet Bildiri
Traditional Food Production and Rural Sustainable Development A European Challenge
2009, Ashgate, Aldershot
LEVENT TÜZİN BAYCAN
Tüzin Baycan KitapKitap Bölümü
Microbial Lipid Production Food Lpids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor & Francis Group
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA,KİM Y R,YOON SUK HOO
Ayşe Saygün Bilimsel KitapKitap Bölümü
Separation of Polyphenols and Carotenoids Using Nanofiltration Membrane Separation of Food Bioactive Ingredients
2022, Springer, Cham
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, ÖZDAL TUĞBA, ÇATALKAYA GİZEM, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gizem Çatalkaya Bilimsel KitapKitap Bölümü
Bioactive components, antioxidant activities, and principal component analysis of two health benefit food groups from Anatolia: Monofloral honeys and honey-bee pollens
IMEKOFOODS (TC23) 3rd Ιnternational Conference ''Metrology Promoting Standardization and Harmonization in Food and Nutrition'', 1 Ekim 2017
BERKER FATMA BEDİA, KALAYCIOĞLU ZEYNEP, KAYGUSUZ HAKAN, DÖKER SERHAT, TEZCAN TEKELİ FİLİZ, YILDIZ OKTAY, ŞAHİN HÜSEYİN, CAN ZEHRA, KOLAYLI SEVGİ
Zeynep Kalaycıoğlu Özet Bildiri
Capillary Electrophoresis: Basic Principles Capillary Electrophoresis in Food Analysis
2022, s. 1-29, Bentham Science Publisher
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Bilimsel KitapKitap Bölümü
Application of high pressure processing in ensuring food safety NON-THERMAL FOOD PROCESSING OPERATIONS
2023, Elsevier Woodheah Publishing
ÖZKAN GÜLAY, GÜLTEKİN SUBAŞI BÜŞRA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ESATBEYOGLU TUBA
Gülay Özkan Bilimsel KitapKitap Bölümü
Food safety, waste management, and sustainability issues in Turkey
Wiley, Vol. 3, No. 4, Temmuz 2022, ISSN: 2666-3066
ÖZKAN GÜLAY, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gülay Özkan Kısa Makale
Evaluation of food μPADs with the new tech perspectives and future prospects
Wiley, Vol. 4, Ekim 2023, ISSN: 2666-3066
OKUTAN NAGEHAN, TRABZON LEVENT
Levent Trabzon Derleme Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930