ARAMA SONUÇLARI

Toplam 23 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Gelling properties of gelatin xanthan gum systems with high levels of co solutes
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, Vol. 118, No. 3, Ekim 2013, s. 289-295, ISSN: 0260-8774
ALTAY FİLİZ,SUNDARAM GUNASEKARAN
Filiz Altay Özgün Makale
Manufacturing of antibiofouling polymeric membranes with bismuth-BAL chelate (BisBAL)
DESALINATION AND WATER TREATMENT, Vol. 57, No. 28, Ocak 2016, s. 12941-12955, ISSN: 1944-3994
ÖVEZ SÜLEYMAN, TÜRKEN TÜRKER, KÖSE MUTLU BÖRTE, OKATAN SELİN, DURMAZ GAMZE, KOYUNCU İSMAİL, MEHMET CAN GÜÇLÜ, GÜÇLÜ SERKAN, CHELLAM SHANKAR
Mechanical spectra and calorimetric evaluation of gelatin-xanthan gum systems with high levels of co-solutes in the glassy state
FOOD HYDROCOLLOIDS, Vol. 30, No. 2, Mart 2013, s. 531-540, ISSN: 0268-005X
ALTAY FİLİZ,SUNDARAM GUNASEKARAN
Filiz Altay Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930