ARAMA SONUÇLARI

Toplam 3 adet sonuçtan 3 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Oil Phase Solubility Rather Than Diffusivity Determines the Release of Entrapped Amino Acids and Di-Peptides from Water-in-Oil-in-Water Emulsions
MOLECULES, Vol. 27, No. 2, Ocak 2022, ISSN: 1420-3049
KOCAMAN ESRA, RABİTİ DAVİDE, MURİLLO MORENO JUAN SEBASTİAN, CAN KARAÇA ASLI, VAN DER MEEREN PAUL
Release of amino acids encapsulated in PGPR-stabilized W/O/W emulsions is affected by temperature and hydrophobicity
Food Research International, Vol. 137, Kasım 2020, s. 109527, ISSN: 0963-9969
KOCAMAN ESRA,CAN KARAÇA ASLI,VAN DER MEEREN PAUL
Influence of emulsifier type on the stabilization of palm olein double emulsion (W/O/W)-based delivery systems for reduced calorie foods
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
GAMZE HANBEYOĞLU AKTÜRK
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930