• TÜBİTAK 3501 Projesi Bursiyer İlanı

TÜBİTAK 3501 Programı ile desteklenen, İTÜ’de yürütülecek olan araştırma projesinde araştırmacı olarak çalışacak tam ya da yarı zamanlı bursiyerler (1 doktora öğrencisi ve 1 yüksek lisans öğrencisi) aranmaktadır. Yetenekli Lisans öğrencilerinin başvuruları da değerlendirmeye alınacaktır.

Proje Adı: Programlanabilir Senkronizasyon Mimarisi

Proje Süresi: 28 Ay

Çalışma Konuları: Micro-mimari, bilgisayar bellek sistemi tasarımı, senkronizasyon ve bellek tutarlılık modelleri

Bursiyerlerde Aranan Özellikler:

1. Bilgisayar mimarisi konusunda bilgi sahibi olmak,
    2. Çok iyi/iyi derecede C/C++ biliyor olmak,
    3. Linux ortamında yazılım geliştirme deneyimine sahip olmak,
    4. Tercihen bilgisayar mimarisi simülatörleri ve GPU hesaplama (GPGPU) konularında deneyim ve bilgi sahibi olmak,
    5. Türkiye’deki yüksek öğretim kurumlarında lisansüstü (Yüksek Lisans ve Doktora) eğitimine devam ediyor olmak,
    6. İyi derecede İngilizce biliyor olmak.

İlgilenenlerin CV’lerini, gelecek donem İTÜ Bilgisayar Mühendisliği’nden proje yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Ayşe Yılmazer’e e-mail (yilmazerayse@itu.edu.tr ya da yilmazer.ayse@gmail.com) yolu ile iletmeleri rica olunur.

8.01.2018 10:39:15