PROJELER

Konu

Mese palamudu glütensiz ve oldukça besleyicidir. Nişasta, lifler ve lipidler bakımından zengindir ve Akdeniz endemik ormanları tarafından üretilen en bol kabuklu yemiş türüdür. Tarihsel olarak Akdeniz havzasında çeşitli kültürler tarafından tüketilmiş olmasına rağmen günümüzde insanlar için kullanımı bazı yöresel yemeklerle sınırlıdır. Portekiz, İspanya, İtalya, Hırvatistan, Türkiye, Tunus, Cezayir ve Fas'tan ortakları içeren Akdeniz genelinde bir konsorsiyum zeminine dayalı MEDACORNET projesi sağlıklı, mese palamudundan üretilen güvenli ve sürdürülebilir gıda ürünleri sağlayarak sürdürülebilir bir değer zincirinin kurulmasını teşvik etmek amacıyla bilimsel, teknik ve tüketiciye odaklı sosyo-ekonomik bilgi üretecektir:

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

nanoteknoloji

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Krem Bal ve Biyoyararlılık

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Bu projede duyusal ve tekstürel anlamda optimum özelliklere sahip, mısır lifi ilave edilerek şeker oranı azaltılmış bisküvi ve kek elde edilmesi amaçlanmıştır.

Konu

Kimya

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Kara havuç, siyah üzüm gibi antosiyanin bakımından zengin gıdaların posalarından geri kazanılan antosiyaninlerin mikroenkapsülasyon işlemi uygulanarak işlenmiş gıdalarda kullanılması.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Spirulina platensis'den Elde Edilen Biyopeptitlerin Enkapsülasyonu ve Gıda Uygulamaları

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

TAGEM AR-GE Projesi

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Tez çalışması

Konu

Kimya

Konu

İstanbul florasında doğal yayılış gösteren bazı geofitlerin fitokimyasal bileşiminin ve antioksidan özelliklerinin tespit edilmesi ve bu türlerin kullanım potansiyellerinin ve değerlerinin ortaya konulması

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Siyah havuç polifenollerinin biyoyararlanım ve biyoaktivitesinin araştırılması

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Fitokimyasal Kompozisyon, Seabuckthorn

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Fitokimyasal Kompozisyon, Seabuckthorn

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Bal ve Diğer Arı ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu

Konu

AnThocyanin and polyphenol bioactives for Health Enhancement through Nutritional Advancement

Konu

Flavonoids and related phenolics for healthy living using orally recommended antioxidants

Konu

Badem Ezmesinin Kalite ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi

Konu

Domatesin Salçaya İşlenmesi Sırasında Antioksidan Profilinde Meydana Gelen Değişimler