The role of fermentation with lactic acid bacteria in quality and health effects of plant‐based dairy analogues
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Vol. 23, No. 4, Temmuz 2024, ISSN: 1541-4337
EREM ERENAY,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@article{article,
author = {EREM ERENAY,KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {The role of fermentation with lactic acid bacteria in quality and health effects of plant‐based dairy analogues},
journal = {Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety},
year = 2024,
number = 4,
month = 7,
volume = 23
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Fruit-based vegan ice cream-type frozen dessert with aquafaba: effect of fruit types on quality parameters
Journal of Food Science and Technology, Vol. 61, No. 5, Mayıs 2024, s. 907-917, ISSN: 0022-1155
EREM ERENAY, AKDENİZ ESRA, ÇAYIR MERVE, İÇYER NECATTİN CİHAT, TOKER ÖMER SAİD
@article{article,
author = {EREM ERENAY, Akdeniz Esra, Çayır Merve, İÇYER NECATTİN CİHAT, TOKER ÖMER SAİD},
title = {Fruit-based vegan ice cream-type frozen dessert with aquafaba: effect of fruit types on quality parameters},
journal = {Journal of Food Science and Technology},
year = 2024,
number = 5,
pages = {907-917},
month = 5,
volume = 61
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Development of a stable fermented creamy structure from hazelnut in the scope of plant-based food production
Food and Bioproducts Processing, Vol. 145, Ocak 2024, s. 128-135, ISSN: 0960-3085
EREM ERENAY,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@article{article,
author = {EREM ERENAY,KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {Development of a stable fermented creamy structure from hazelnut in the scope of plant-based food production},
journal = {Food and Bioproducts Processing},
year = 2024,
pages = {128-135},
month = 1,
volume = 145
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanımı
13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Ankara/TÜRKİYE, 2 Kasım 2023, s. 78-78
KARTAL ELİF,EREM ERENAY,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@inproceedings{inproceedings,
author = {Kartal Elif,EREM ERENAY,KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanımı},
year = 2023,
pages = {78-78},
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
A new trend among plant-based food ingredients in food processing technology: Aquafaba
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, No. 20, Kasım 2023, s. 4467-4484, ISSN: 1040-8398
EREM ERENAY, İÇYER NECATTİN CİHAT, TATLISU NEVRUZ BERNA, KILIÇLI MAHMUT, HÜLAĞA GİZEM, TOKER ÖMER SAİD
@article{article,
author = {EREM ERENAY, İÇYER NECATTİN CİHAT, TATLISU NEVRUZ BERNA, KILIÇLI MAHMUT, HÜLAĞA GİZEM, TOKER ÖMER SAİD},
title = {A new trend among plant-based food ingredients in food processing technology: Aquafaba},
journal = {Critical Reviews in Food Science and Nutrition},
year = 2023,
number = 20,
pages = {4467-4484},
month = 11,
volume = 63
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
İşlenmiş sert peynirlerde bileşim ve yapısal özellikler arasındaki ilişkinin incelenmesi
III. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara/TÜRKİYE, 5 Ekim 2023, s. 77-77
ÇEKİLARIZ BERNA,EREM ERENAY,KARATAŞ MURAT,CAN AYŞEN,GÜL YASİN,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@inproceedings{inproceedings,
author = {Çekilarız Berna,EREM ERENAY,Karataş Murat,Can Ayşen,Gül Yasin,KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {İşlenmiş sert peynirlerde bileşim ve yapısal özellikler arasındaki ilişkinin incelenmesi},
year = 2023,
pages = {77-77},
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Rheological and Water Holding Characteristics of Yoghurts Enriched with Fruit By Products
9th NUTRICON Congress, Ohrid/MAKEDONYA, 7 Haziran 2023, s. 29-29
ERAY AYLİN, GEMİCİ GAMZE GİZEM, EREM ERENAY, KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@inproceedings{inproceedings,
author = {Eray Aylin, Gemici Gamze Gizem, EREM ERENAY, KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {Rheological and Water Holding Characteristics of Yoghurts Enriched with Fruit By Products},
year = 2023,
pages = {29-29},
month = 6
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Comparison of high intensity ultrasound and heat treatment for extending shelf life of a fermented milk beverage
International Dairy Journal, Vol. 141, Haziran 2023, ISSN: 0958-6946
KILIÇ AKYILMAZ MERAL, KURT ÇİĞDEM, UZUNOĞLU TUĞBA PARLAK, TÜRKMEN FATMA, GÜNEŞ GÜRBÜZ, EREM ERENAY
@article{article,
author = {KILIÇ AKYILMAZ MERAL, Kurt Çiğdem, Uzunoğlu Tuğba Parlak, Türkmen Fatma, GÜNEŞ GÜRBÜZ, EREM ERENAY},
title = {Comparison of high intensity ultrasound and heat treatment for extending shelf life of a fermented milk beverage},
journal = {International Dairy Journal},
year = 2023,
month = 6,
volume = 141
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Development of a Fermented Plant-based Product Structure from Pistachio
3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RP-Foods 2023), İstanbul/TÜRKİYE, 18 Mayıs 2023
EREM ERENAY, KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@inproceedings{inproceedings,
author = {EREM ERENAY, KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {Development of a Fermented Plant-based Product Structure from Pistachio},
year = 2023,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Stabilization of Olive Oil in Water Emulsion with Dairy Ingredients by Pulsed and Continuous High Intensity Ultrasound
American Chemical Society (ACS), Vol. 8, No. 12, Mart 2023, s. 11425-11432, ISSN: 2470-1343
YAVUZ ÜMMÜ BÜŞRA, EREM ERENAY, KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@article{article,
author = {Yavuz Ümmü Büşra, EREM ERENAY, KILIÇ AKYILMAZ MERAL},
title = {Stabilization of Olive Oil in Water Emulsion with Dairy Ingredients by Pulsed and Continuous High Intensity Ultrasound},
journal = {American Chemical Society (ACS)},
year = 2023,
number = 12,
pages = {11425-11432},
month = 3,
volume = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
High potential food wastes: Evaluation of melon seeds as spreadable butter
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 46, No. 10, Haziran 2022, ISSN: 0145-8892
SAHİN ECENUR, EREM ERENAY, GUZEY MELİHANUR, KESEN MİNEM SENA, İÇYER NECATTİN CİHAT, ÖZMEN DUYGU, TOKER ÖMER SAİD, CAKMAK HULYA
@article{article,
author = {Sahin Ecenur, EREM ERENAY, Guzey Melihanur, Kesen Minem Sena, İÇYER NECATTİN CİHAT, ÖZMEN DUYGU, TOKER ÖMER SAİD, Cakmak Hulya},
title = {High potential food wastes: Evaluation of melon seeds as spreadable butter},
journal = {JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION},
year = 2022,
number = 10,
month = 6,
volume = 46
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Aquafabanın Kalite Özellikleri ve Farklı Gıdalarda Kullanım Olanakları
11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Konya/TÜRKİYE, 11 Mart 2021, s. 57-57
EREM ERENAY, TOKER ÖMER SAİD
@inproceedings{inproceedings,
author = {EREM ERENAY, TOKER ÖMER SAİD},
title = {Aquafabanın Kalite Özellikleri ve Farklı Gıdalarda Kullanım Olanakları},
year = 2021,
pages = {57-57},
month = 3
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gıda Teknolojisinde Enerji Azaltma Stratejileri
11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, 11 Mart 2021
EREM ERENAY
@inproceedings{inproceedings,
author = {EREM ERENAY},
title = {Gıda Teknolojisinde Enerji Azaltma Stratejileri},
year = 2021,
month = 3
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliği
2nd International Social Innovation Congress (ISIC), İstanbul/TÜRKİYE, 9 Aralık 2020, ISSN: 978-605-67628-3-3
EREM ERENAY
@inproceedings{inproceedings,
author = {EREM ERENAY},
title = {Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliği},
year = 2020,
month = 12
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|