ARAMA SONUÇLARI

Toplam 1 adet sonuçtan 1 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Effects of 910 MHz Solid-State Microwave Cooking on the Quality Properties of Broccoli (Brassica olearacea L. var. Italica Plenck), Carrots (Daucus carota subsp. Sativus), and Red Peppers (Capsicum annuum L. cv. Kapya)
Foods, Vol. 13, Ekim 2024, ISSN: 2304-8158
ÇAVUŞOĞLU KAPLAN GÖNÜL,FIRATLIGİL FATMA EBRU
Fatma Ebru Fıratlıgil Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930