Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
International competitiveness power and human development of countries
14th International Annual Euroma Conference, Ankara/TÜRKİYE, 17 Haziran 2007
ULENGİN F., KABAK Ö., ONSEL S., AKTAS E., ULUSOY G.
|
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2022, Lykeion
ASTARLI MUHİTTİN, BAYSAL ULAŞ, MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ
|
İş Hukuku Ders Kitabı, Cilt I: Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2022, Lykeion
BAYSAL ULAŞ, MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ, ASTARLI MUHİTTİN
|
İş Hukuku Ders Kitabı Cilt:1 Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2017, Lykeion Yayınları
MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ,ASTARLI MUHİTTİN,BAYSAL ULAŞ
|
İş Hukuku Ders Kitabı, Cilt I: Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2019, Lykeion
MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ,ASTARLI MUHİTTİN,BAYSAL ULAŞ
|
İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2022, Lykeion
MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ, ASTARLI MUHİTTİN, BAYSAL ULAŞ
|
İş Sözleşmesinin İşçinin Yetersizliğinden Kaynaklanan Geçerli Sebeple Feshi
ANKARA/TÜRKİYE, 2011, ADALET
BAYSAL ULAŞ
|
Laktoz intoleransı ve diyet yönetimi
Sağlık Bilimlerinde Beslenme ve Gıda Zirvesi, Ankara/TÜRKİYE, 15 Ekim 2014
YÜCETEPE AYSUN, KESKİN FULYA ECEM, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ÖZÇELİK BERAAT
|
Lipitler İnsanda Beslenme Esasları
2023, s. 40-59, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri
DEMİREL BİRSEN, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
|
Resource Management in Linear Schedules An Overview
10th International Congress on Advances in Civil Engineering, ANKARA/TÜRKİYE, 17 Ekim 2012
DAMCI ATİLLA,POLAT TATAR GÜL
|
GIS Merkezli Zemin Dinamiği Veri Tabanı Geliştirilmesi ve Analizi Sonuç Raporu INTAG 722
2005, TÜBİTAK, Ankara
ÖZDEN GÜRKAN
|
Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri Gıda Mikrobiyolojisi
Ankara/TÜRKİYE, 2017, s. 395-402, Efil Yayınevi
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,OKTAY H İMGE
|
Karadeniz de Son Dokuz Bin Yıldaki Paleo iklimsel Çökel Kayıtları
Türkiye Jeoloji Kurultayı, Ankara, 16 Nisan 2007
SANCAR ÜMMÜHAN SADET,ÇAĞATAY MEMET NAMIK
|
İş Hukuku Ders Kitabı, Cilt I: Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2020, Lykeion
BAYSAL ULAŞ, ASTARLI MUHİTTİN, MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ
|
İş Hukuku Ders Kitabı, Cilt I: Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2021, Lykeion
BAYSAL ULAŞ, MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ, ASTARLI MUHİTTİN
|