Editörlerin Takdimi Türkiye’xxde Tarih ve Tarihçilik: Kavramlar ve Pratikler
Ankara/TÜRKİYE, 2018, s. 9-16, Heretik
GÜRPINAR DOĞAN,KURT ÜMİT
|
Sağ-Revizyonizm: Mustafa Armağan, Derin Tarih ve Bir Melez Söylemin İcadı Türkiye’de Tarih ve Tarihçilik Kavramlar ve Pratikler
Ankara/TÜRKİYE, 2018, s. 199-230, Heretik
GÜRPINAR DOĞAN
|
International competitiveness power and human development of countries
14th International Annual Euroma Conference, Ankara/TÜRKİYE, 17 Haziran 2007
ULENGİN F., KABAK Ö., ONSEL S., AKTAS E., ULUSOY G.
|
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Dijital Çağda Mimari Tasarıma İlişkin Fikri Hakların Korunması Hukuk ve Sanat
Ankara/TÜRKİYE, 2019, s. 731-745, Seçkin Yayıncılık
YAZICI SEVİL
|
Oynayan Dijital İnsan(Homo Lüdens Digitalis): Ağ Toplumunda Halk Dansları Temsili Dansta Serbest Yazılar
ankara/TÜRKİYE, 2017, s. 60-84, Gece Kitaplığı
SÜMBÜL MUZAFFER
|
Design Fabrication and Characterization of Dielectrophoretic Force Based Microfludic Systems
11th Nanoscience and Nanotechnology Conference, Ankara/TÜRKİYE, 22 Haziran 2015
OZAN KILINÇ,TURHAN HATİCE,TRABZON LEVENT
|
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
|
Karadeniz de Son Dokuz Bin Yıldaki Paleo iklimsel Çökel Kayıtları
Türkiye Jeoloji Kurultayı, Ankara, 16 Nisan 2007
SANCAR ÜMMÜHAN SADET,ÇAĞATAY MEMET NAMIK
|
Resource Management in Linear Schedules An Overview
10th International Congress on Advances in Civil Engineering, ANKARA/TÜRKİYE, 17 Ekim 2012
DAMCI ATİLLA,POLAT TATAR GÜL
|
GIS Merkezli Zemin Dinamiği Veri Tabanı Geliştirilmesi ve Analizi Sonuç Raporu INTAG 722
2005, TÜBİTAK, Ankara
ÖZDEN GÜRKAN
|
Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri Gıda Mikrobiyolojisi
Ankara/TÜRKİYE, 2017, s. 395-402, Efil Yayınevi
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,OKTAY H İMGE
|
İş Hukuku Ders Kitabı, Cilt I: Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2019, Lykeion
MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ,ASTARLI MUHİTTİN,BAYSAL ULAŞ
|
İş Hukuku Ders Kitabı, Cilt I: Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2021, Lykeion
BAYSAL ULAŞ, MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ, ASTARLI MUHİTTİN
|
İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2022, Lykeion
ASTARLI MUHİTTİN, BAYSAL ULAŞ, MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ
|
İş Hukuku Ders Kitabı, Cilt I: Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2022, Lykeion
BAYSAL ULAŞ, MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ, ASTARLI MUHİTTİN
|
İş Hukuku Ders Kitabı Cilt:1 Bireysel İş Hukuku
Ankara/TÜRKİYE, 2017, Lykeion Yayınları
MOLLAMAHMUTOĞLU HAMDİ,ASTARLI MUHİTTİN,BAYSAL ULAŞ
|