Tekstilde ERP (enterprise resource planning) kullanımı ve var olan bir ERP yazılımının geliştirilmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
BÜŞRA NUR ÖZTÜRK
|
Mekanik tasarımcı seçimi için çok amaçlı karar verme yöntemlerinin kullanımı
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
ÖZGEN VAR
|
Kentsel yenileme ve sosyal sürdürülebilirlik: Trabzon Ortahisar örneği
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
ELİF BERNA VAR
|
Comparative evaluations of traditional house to achieved passive house standard in terms of global warming potential and energy efficiency
Enerji Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
SİMGE VAR
|
Türkiye popüler müzik piyasasında var olmak
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ELİF BESTEHAN GÖRMÜŞ
|
Estimation of the aerodynamic and surface conductance of a faba beanfield Vicia faba var Arista
BODENKULTUR, Vol. 49, No. 2, Ocak 1998, s. 97-108, ISSN: 2719-5430
ŞAYLAN LEVENT,EİTZİNGER JOSEF
|
Identifying cloning and structural analysis of differentially expressed genes upon Puccinia infection of Festuca rubra var rubra
Gene, Vol. 393, Mayıs 2007, s. 145-152, ISSN: 03781119
ERGEN NESLİHAN,DİNLER DOĞANAY GİZEM,SHEARMAN ROBERT,BUDAK HİKMET
|
Malaria Parasite Detection with Deep Transfer Learning
2018 3rd International Conference on Computer Science and Engineering (UBMK), Sarajevo/BOSNA HERSEK, 20 Eylül 2018
VAR ESRA, TEK FAİK BORAY
|
Comparative evaluations between a traditional and passive house in terms of energy efficiency and global warming potential
International Graduate Research Symposium - IGRS’2022, istanbul/TÜRKİYE, 1 Haziran 2022
VAR SİMGE, SÖZER HATİCE
|
Impact of the COVID-19 Market Turmoil on Investor Behavior: A Panel VAR Study of Bank Stocks in Borsa Istanbul
International Journal of Financial Studies, Vol. 12, No. 1, Şubat 2024, ISSN: 2227-7072
EKİNCİ CUMHUR ENİS, ERSAN OĞUZ
|
İHVAN-I SAFA’NIN MÜZİK RİSALESİNDE MAKAM TERİMİ VAR MIDIR? ELEŞTİREL MÜZİKOLOJİ
Yegah Musiki, Vol. 2, No. 2, Aralık 2019, s. 69-94, ISSN: 2636-8838
USLU RECEP
|
Kırılgan Birey ve Grupların Kamusal Alanda Var/Yok Olma Pratikleri: İstanbul Örneği Üzerinden Kapsayıcı Planlama ve Tasarıma Yönelik Çıkarımlar
8 Kasım Dünya Şehircilik Günü (DŞG) 46. Kolokyumu - "Toplumda ve Mekanda Adalet", Eskişehir/TÜRKİYE, 6 Kasım 2022, s. 206-234
AKÇAKAYA WAITE JR İMGE, AKARSU BAŞAK
|
Investigation of Different Ozone Gas Doses Treatments on Broccoli (Brassica oleracea var. italica) Postharvest Quality During Cold Storage
Erzincan Universitesi Fen Bilimleri Ensitusu Dergisi, Vol. 16, No. 2, Ağustos 2023, s. 465-481, ISSN: 2149-4584
ÇAVUŞOĞLU KAPLAN GÖNÜL, FIRATLIGİL FATMA EBRU
|
Effects of 910 MHz Solid-State Microwave Cooking on the Quality Properties of Broccoli (Brassica olearacea L. var. Italica Plenck), Carrots (Daucus carota subsp. Sativus), and Red Peppers (Capsicum annuum L. cv. Kapya)
Foods, Vol. 13, Ekim 2024, ISSN: 2304-8158
ÇAVUŞOĞLU KAPLAN GÖNÜL,FIRATLIGİL FATMA EBRU
|
İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi’nde var olmak: Dönüşüm ve Gündelik hayat
Dünya Şehircilik Günü 46. Kolokyumu, “Toplumda ve Mekanda Adalet”, Eskişehir/TÜRKİYE, 6 Kasım 2022
TEKÇE ÖZGE, GÜNAY ZEYNEP
|
Mekanik Tasarımcı Seçimi İçin Bütünleşik Yaklaşım
4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, ESKİŞEHİR/TÜRKİYE, 3 Kasım 2016
POLAT TATAR GÜL,DAMCI ATİLLA,GÜRGÜN ASLI PELİN,VAR ÖZGE
|
Dactylorhiza euxina var markowitschii Bitkisinin Biyolojik Aktiviteleri
XX. Ulusal Kimya Kongresi, Kayseri/TÜRKİYE, 4 Eylül 2006
KÜÇÜK MURAT, OCAK ÜMMÜHAN, KOLAYLI SEVGİ, ALPAY KARAOĞLU ŞENGÜL, AKYÜZ TURUMTAY EMİNE, ARSLAN BURNAZ NESİBE, TOPUZ FUAT, KEMER BARIŞ
|
Mimarlık Okulunda Birinci Sınıf Stüdyosu Diye Bir Yer Bir derdimiz var! mimarlık başlangıç stüdyosu
İstanbul/TÜRKİYE, 2017, s. 4-12, Puna
ŞENEL SIDIKA ASLIHAN,SÖNMEZ NİZAM ONUR
|
Mimarlık Okulunda Birinci Sınıf Stüdyosu Diye Bir Yer Bir derdimiz var! mimarlık başlangıç stüdyosu
İstanbul/TÜRKİYE, 2017, s. 4-12, Puna
ŞENEL SIDIKA ASLIHAN,SÖNMEZ NİZAM ONUR
|
A novel antioxidant source: evaluation of in vitro bioaccessibility, antioxidant activity and polyphenol profile of phenolic extract from black radish peel wastes (Raphanus sativus L. var. niger) during simulated gastrointestinal digestion
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 56, No. 3, Mart 2021, s. 1376-1384, ISSN: 0950-5423","1365-2621
YÜCETEPE AYSUN,ALTIN GÖKÇE,ÖZÇELİK BERAAT
|