Su kefiri taneleri ile fermente edilmiş vişne, nar ve üzüm suyunun antioksidan miktarı ve in vitro biyoerişilebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HANDE YÜCE
|
Kara havuç ekstraktının soğuk jelleşme yöntemiyle pektin ve/veya Na-aljinat ile enkapsülasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
MELDA TAVLAŞOĞLU
|
Ozonlama işlemi sırasında doğal kaynak suyunda bromat oluşumunu etkileyen parametreler ve bromat miktarının kontrolünü sağlayan uygulamalar
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HAZAL EYİ
|
The investigation of antioxidant properties of propolisproducts obtained from Turkey
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ECE ÖZDEMİR
|
Effect of processing steps on the phenolic compounds and protein digestibility of cowpea
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
DAMLA EZGİ UZUN
|
Spirulina platensis'ten elde edilen biyoaktif peptitlerin enkapsülasyonu ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
EMİNE SİMGE KARLIĞA
|
Sc-Co2 akışkan metodu ile kakao çekirdeği kabuğundaki yağın ekstraksiyonu ve özelliklerinin araştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ERTAN ŞAHİN
|
Effects of novel food processing techniques on bioaccessibility and transepithelial transport of cranberrybush polyphenols
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
GÜLAY ÖZKAN
|
Emerging approaches for non-thermal modification of proteins isolated from de-oiled sunflower cake
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
BÜŞRA GÜLTEKİN SUBAŞI
|
Investigating the bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols in an in-vitro epithelial-endothelial co-culture model
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
CEREN ÖZKAN
|
Pişirme parametrelerinin çilekli keklerin kalite özellikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
SEDA YAYLALI
|
Improving the bioaccessibility of tomato pomace bioactives by excipient emulsion in bread and tomato sauce samples
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ELİFSU NEMLİ
|
Türkiye'de farklı yörelerde yetişen vişne meyve ekstraktlarında polifenol kapasitesi ve antosiyanin profilinin karşılaştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
KÜBRA AYDINLI
|
Sensor fault detection, isolation and accommodation applied to b-747 aircraft lateral dynamics
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
AKAN GÜVEN
|
ÇOK KATMANLI VE FONKSİYONEL DERECELENDİRİLMİŞ CYSZ/Gd2Zr2O7 ESASLI YENİ NESİL TERMAL BARİYER KAPLAMALARIN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
2015
MUSTAFA GÜVEN GÖK
|
Çok katmanlı ve fonksiyonel derecelendirilmiş CYSZ/Gd2Zr2O7 esaslı yeni nesil termal bariyer kaplamaların üretimi ve karakterizasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MUSTAFA GÜVEN GÖK
|
Farklı bentonit tipleri ile stiren bütil akrilat esaslı nanokompozitlerin üretimi ve karakterizasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2010
ONUR GÜVEN
|
Effect of particle morphology on flotation
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
ONUR GÜVEN
|
Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Konseri
Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi, 17 Ocak 2014
ŞEF:EMİN GÜVEN YAŞLIÇAM
SOLİST:NİLGÜN YÜKSEL
|
Kültür Miras Mimarlık 1: Endüstri Mirası Sempozyumu
Anadolu Üniversitesi, Yunus Emre Kampüsü, Öğrenci Merkezi Salon 2009, 19 Kasım 2015 - 20 Kasım 2015
DÜZENLEME KURULU: PROF. DR. NURAY ÖZASLAN, DOÇ. DR. OSMAN TUTAL, YRD. DOÇ. DR. FİGEN KIVILCIM ÇORAKBAŞ, YRD. DOÇ. DR. GÜNSELİ DEMİRKOL, YRD. DOÇ. DR. BETÜL GELENGÜL EKİMCİ, AR. GÖR. HAKAN KELEŞ, AR. GÖR. FATMA KOLSAL, AR. GÖR. ÖZGE GÜVEN ULUSOY
KONUŞMACILAR: GÜL KÖKSAL, GÜLSÜN TANYELİ, NİMET ÖZGÖNÜL, NEVZAT SAYIN, GÜLGÜN KABAOĞLU, GÜLŞEN ÖZAYDIN, SELİN ŞENTÜRK, HÜMA TÜLCE, KEMAL NALBANT, ÖNDER KAYA, NAZLI YATAĞAN, ÖZLEM ARITAN
|