ARAMA SONUÇLARI

Toplam 43 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Basaran P and Akhan U Microwave irradiation of hazelnuts for the control of aflatoxin producing Aspergillus parasiticus
Innovative Food Science & Emerging Technologies, Vol. 11, 2010, s. 113-117
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran Akocak Özgün Makale
Functional Nano and Micro Scale Thin Film Deposition on Textiles Emerging Technologies and Applications
Tekstil ve Mühendis, Vol. 19, No. 88, Aralık 2012, s. 39-47, ISSN: 13007599
KAYAOĞLU BURÇAK KARAGÜZEL, GÖCEK İKİLEM, KIZIL HÜSEYİN, TRABZON LEVENT
Food processing and preservation in the Food Industry 4.0 era Food Industry 4.0 Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption
2024, s. 99-120, Academic Press
ÖZKAN GÜLAY,TURGUT SEBAHATTİN SERHAT,GÜLTEKİN SUBAŞI BÜŞRA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,ESATBEYOĞLU TUBA,FEYİSSA ABERHAM HAİLU
Gülay Özkan Bilimsel KitapKitap Bölümü

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930