Fabrication and characterization of novel membranes for battery separator applications
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
UBEY AHMETOĞLU
|
Santrifüj eğirme sistemi ile üretilen çift bileşenli ağların filtre ve membran özelliklerinin iyileştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
AHMET YAKUP GÖKÇE
|
Design and characterization of carbon inks for perovskite solar cells
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
NUR DİLARA ÖZTÜRK
|
Yaşlanma geciktirici B9 vitamini içeren farklı non-woven kumaşların üretimi ve kontrollü salımının incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Bursa Teknik Üniversitesi, 2021
FATMA NUR PARIN
|
Optimization of solution blown PVDF nanofibers for air filtration applications
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
FEYZA NUR BÜYÜKNALÇACI
|
Filtrasyon uygulamaları için yüksek performanslı bimodal filtre kumaşlarının üretilmesi ve karakterizasyonu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
MELİKE GÜNGÖR
|
Santrifüj eğirme sistemi ile üretilen liflerle yapılan kompozitlerin mekanik özelliklerinin belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
HARUN YALÇIN
|
Elektro üfleme yöntemiyle üretilen poliviniliden florür (PVDF) nanoliflerin elektrostatik filtreleme özelliklerinin iyileştirilmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
MERVE NUR SAĞIRLI
|
Evaluation on techno-functional, fatty acids and in vitro antioxidant activity of edible house cricket (Acheta domesticus)
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
FURKAN EDİZ HACIHASANOĞLU
|
Green extraction and encapsulation of black rosehip polyphenols: İn vitro bioaccessibility, bioavailability, and biological activities
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
KADRİYE NUR KASAPOĞLU
|
Potential of lactic acid bacteria fermentation as a strategy for valorisation and biotransformation of mushrooms
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
EDA NUR AYAR SÜMER
|
Functional properties of protein isolates and antioxidants of two local turkish cranberry bean varieties and in-vitro bioaccessability studies.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAYNA ZAHEDINIA
|
Kars yöresine ait ata buğdayı Kavılca ve modern ekmeklik buğdaydan hazırlanan un ve ekmeğin fonksiyonel özelliklerinin ve sağlık etkilerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ELİF FEYZA AYDAR
|
Effects of some physical parameters on penetration, size and shape in alginate gel microencapsulation
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
FATMA DAVARCI
|
Bakladan ultrases destekli alkali ekstraksiyon ile protein eldesi: Teknofonksiyonel, ın vıtro biyoerişebilirlik ve ade inhibisyon özelliklerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZEHRA MERTDİNÇ
|
Farklı yöre zeytinlerinden elde edilen naturel zeytinyağlarının duyusal kalitesinin belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
DAMLA ARUCU
|
Evaluation of frying performance of canola and sunflower oil
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
MERVE AKAR
|
Valorization of functional protein from a plant based food waste: Sour cherry kernel, and its physicochemical characteristics
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
HATİCE SAADİYE ERYILMAZ
|
BAMLET proteini üretimi ve koaservasyon yöntemiyle stabilitesinin arttırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
REYHAN KOYUNCU
|
Soğukta aktif enzim üretimi ve anjiyotensin dönüştürücü enzim inhibitörü biyoaktif peptit eldesinde kullanılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
CEREN DAŞKAYA DİKMEN
|