Investigating structural and surface properties of serum proteins critical for protein adsorption on solid surfaces
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ELAY EMÜL SEYMEN
|
Investigating protein variations of Bag-1 in wild type and Bag-1 knockout MCF-7 breast cancer cells
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
PELİN ÖZFİLİZ KILBAŞ
|
Expressional protein profiling of MCF-7 breast cancer epithelial cells upon BAG-1 overexpression
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
PINAR ÖZTEPE
|
Studying the role of an anti-apoptotic Bag-1 protein in healthy & tumor tissues in patients with breast carcinoma
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
EMİNE ARZU BAŞKALE
|
Development of pea protein agar based biodegradable film with the incorporation of essential oils
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
SELİN ÖZHAN
|
Determining the effect of roughness and crystallinity on protein adsorption for polyurethane films
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
SELİN SOFİ KÜRKCÜOĞLU
|
Molecular docking study on the DNA binding domain of master regulator of the mammalian HSR protein
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
GÜLBAHAR BOZAN
|
Consensus algorithm for calculation and labeling of protein binding affinity using multiple models
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
AYŞENAZ EZGİ ERGİN
|
Design of proteolysis targeting chimeras (protacs) against HIV-1 Tat protein
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
SİNEM KÖSEOĞLU
|
Sert peynire benzeyen ve düşük oranda protein içeren bir ürün yapısının geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2008
MÜZEYYEN BURCU KIZILÖZ
|
Peynir benzeri bir üründe farklı protein kaynaklarının yapısal özelliklere etkilerinin belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2008
ÖZNUR CUMHUR
|
Akut ve subakut dönem travmatik beyin hasarı sonrası pde1b'in etkilediği protein profilinin proteomik açıdan incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2025
HAYRİYE ECEM YELKENCİ
|
Development of pea protein agar based biodegradable film with the incorporation of essential oils
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
SELİN ÖZHAN
|
Sustainable strategies to obtain protein from brewery wastes and evaluation of film forming properties
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
HANDE YENİPAZAR
|
Multi-scale modeling and investigation of activation mechanisms of G protein-coupled receptors
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
RAMİN EKHTEIARI SALMAS
|
Structural dependence of protein binding and vibrational spectra of some odor molecules: Molecular docking and TD-DFT study
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
AYSUN SIRMA
|
Encapsulation of cumin seed oil in chickpea protein- maltodextrin matrix
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ONUR ATLI
|
Valorization of functional protein from a plant based food waste: Sour cherry kernel, and its physicochemical characteristics
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
HATİCE SAADİYE ERYILMAZ
|
Türkiye'de yetiştirilen yerel mercimek türlerinden protein izolasyonu, karakterizasyonu ve fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEYNEP SALİHA GÜNEŞ
|
TÜRKİYE'DE YETİŞTİRİLEN YEREL NOHUTLARDAN İZOELEKTRİK ÇÖKTÜRME METODU İLE ELDE EDİLEN PROTEİN İZOLATLARININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SÜMEYRA ÖNDER
|