ARAMA SONUÇLARI

Toplam 26088 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Thermodynamic stability of binary compounds: A comprehensive computational and machine learning approach
Bilişim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
FERAYE HATİCE CANBAZ
Adem Tekin Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Taze meyve ve sebzelerin ambalajlanmasında kullanılmak üzere poliüretan ve poliolefin bazlı çok katmanlı ve kompozit film üretimi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
TİLBE BENZER
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Bazı doğal antimikrobiyal bileşiklerin Salmonella enteritidis, Escherichia coli O157:H7 ve Listeria monocytogenes üzerine etkinliğinin taze tavuk eti sisteminde incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
HARİKA ÇANKAYA
Gürbüz Güneş Tez Doktora Tamamlandı
Ev tipi fırında sıcak hava ile kızartma işleminin, taze ve dondurulmuş parmak patateslerin kalite parametrelerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
BENGÜL ASAR
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The effect of different starch types on texture properties of wafer sheets
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
GİZEM SARI ÜNLÜ
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Fırında pişirme parametrelerinin muffinlerin kalite özelliklerine etkisi ve termal kamera ile ölçülen yüzey sıcaklıkları ile kalite özelliklerinin ilişkisinin araştırılması
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
EZGİ GÖZTEPE
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Modifiye atmosferde paketleme ve ışınlamanın pişirmeye hazır köftelerin kalitesi üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2008
AYLİN ÖZTÜRK
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
UV-C ışık uygulamasının ekmeklerde D vitamini sentezine ve kalite metriklerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EDANUR KÖMÜRLÜ
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Devam Ediyor
Et ürünlerinde kullanılan bazı baharatların antimikrobiyal ve antioksidan aktivitelerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
BELGİN ARIN
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Gama ışınlarının kıyma köftelerin kalitesi üzerine etkileri
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2005
AYŞE KARADAĞ
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
UV-C ışık uygulamasının taze ahududu ve böğürtlen meyvelerinin dekontaminasyonu ve kalitesi üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
GAMZE ÇELİK
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Microbial decontamination of food packaging films using corona non-thermal plasma
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EMİNE GİZEM ACAR
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Gama ışınlarının çiğ köftenin mikrobiyal güvenliği ve kalitesine etkileri
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2005
ZAFER GEZGİN
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Bacillus indicus HU36'nın yoğurt üretiminde kullanımı ve kalite üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
SEVCAN ERŞAN
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Yüksek güçlü ultrases işleminin kısa ve uzun ömürlü ayranın mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
TUBA PARLAK UZUNOĞLU
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Taze meyve sebze ürünlerinin modifiye atmosferde paketlenmesine yönelik ambalaj malzemesi geliştirme
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
DENİZ TURAN KUNTER
Gürbüz Güneş Tez Doktora Tamamlandı
Ozon ve UV ışınlarının karabiberin mikrobiyal dekontaminasyonunda kullanım potansiyelinin araştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
NAGİHAN AYVAZ
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Marine edilmiş pişirmeye hazır tavuk etlerinin modifiye atmosfer paketleme ile muhafazası
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
ESRA DOĞU
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
UV-C ışık uygulamasının taze kesilmiş deveci armutunun dekontaminasyonu ve kalite parametreleri üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
GÖZDE OĞUZ KORKUT
Gürbüz Güneş Tez Doktora Tamamlandı
Taze meyve ve sebzeler için poliüretan bazlı ambalaj filmi geliştirilmesi ve taze brokoli ve kirazda uygulanması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
MERVE KAYA
Gürbüz Güneş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930