Thermodynamic stability of binary compounds: A comprehensive computational and machine learning approach
Bilişim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
FERAYE HATİCE CANBAZ
|
Taze meyve ve sebzelerin ambalajlanmasında kullanılmak üzere poliüretan ve poliolefin bazlı çok katmanlı ve kompozit film üretimi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
TİLBE BENZER
|
Bazı doğal antimikrobiyal bileşiklerin Salmonella enteritidis, Escherichia coli O157:H7 ve Listeria monocytogenes üzerine etkinliğinin taze tavuk eti sisteminde incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
HARİKA ÇANKAYA
|
Ev tipi fırında sıcak hava ile kızartma işleminin, taze ve dondurulmuş parmak patateslerin kalite parametrelerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
BENGÜL ASAR
|
The effect of different starch types on texture properties of wafer sheets
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
GİZEM SARI ÜNLÜ
|
Fırında pişirme parametrelerinin muffinlerin kalite özelliklerine etkisi ve termal kamera ile ölçülen yüzey sıcaklıkları ile kalite özelliklerinin ilişkisinin araştırılması
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
EZGİ GÖZTEPE
|
Modifiye atmosferde paketleme ve ışınlamanın pişirmeye hazır köftelerin kalitesi üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2008
AYLİN ÖZTÜRK
|
UV-C ışık uygulamasının ekmeklerde D vitamini sentezine ve kalite metriklerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EDANUR KÖMÜRLÜ
|
Et ürünlerinde kullanılan bazı baharatların antimikrobiyal ve antioksidan aktivitelerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
BELGİN ARIN
|
Gama ışınlarının kıyma köftelerin kalitesi üzerine etkileri
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2005
AYŞE KARADAĞ
|
UV-C ışık uygulamasının taze ahududu ve böğürtlen meyvelerinin dekontaminasyonu ve kalitesi üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
GAMZE ÇELİK
|
Microbial decontamination of food packaging films using corona non-thermal plasma
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EMİNE GİZEM ACAR
|
Gama ışınlarının çiğ köftenin mikrobiyal güvenliği ve kalitesine etkileri
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2005
ZAFER GEZGİN
|
Bacillus indicus HU36'nın yoğurt üretiminde kullanımı ve kalite üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
SEVCAN ERŞAN
|
Yüksek güçlü ultrases işleminin kısa ve uzun ömürlü ayranın mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
TUBA PARLAK UZUNOĞLU
|
Taze meyve sebze ürünlerinin modifiye atmosferde paketlenmesine yönelik ambalaj malzemesi geliştirme
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
DENİZ TURAN KUNTER
|
Ozon ve UV ışınlarının karabiberin mikrobiyal dekontaminasyonunda kullanım potansiyelinin araştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
NAGİHAN AYVAZ
|
Marine edilmiş pişirmeye hazır tavuk etlerinin modifiye atmosfer paketleme ile muhafazası
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
ESRA DOĞU
|
UV-C ışık uygulamasının taze kesilmiş deveci armutunun dekontaminasyonu ve kalite parametreleri üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
GÖZDE OĞUZ KORKUT
|
Taze meyve ve sebzeler için poliüretan bazlı ambalaj filmi geliştirilmesi ve taze brokoli ve kirazda uygulanması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
MERVE KAYA
|