Toggle navigation
Ana Sayfa
Fakülte ve Enstitü
RAPORLAR
BİLİMSEL YAYINLAR
RAPORLAR
Kurumun Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Türlere Göre Yayın Dağılımı
Alanlara Göre Yayın Sayılarının Dağılımı
Ulusal ve Uluslararası İşbirlikleri ile Üretilen Yayınlar
İSTATİSTİKLER
Öğretim Üyesi Başına Yayın Sayıları
Yayınlardaki Yazar Sayısı
ISI İndekslerine Giren Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Diğer Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Uluslararası Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
Ulusal Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
En Fazla Kitap Yazan Akademisyenler
BİLİMSEL PROJELER
RAPORLAR
xx
yy
aa
bb
cc
ATIFLAR & TANINIRLIK
PATENT
ÖDÜLLER
BİLİMSEL FAALİYETLER
BİLİMSEL ETKİNLİKLER
PERSONEL
RAPORLAR
S.S.S.
EN
ARAMA SONUÇLARI
Toplam
5
adet sonuçtan
5
tanesi görüntülenmektedir.
Arama
>Arama
Makale
Patent
Proje
Kitap
Ödül
Tez
Bildiri
Sanatsal Faaliyet
Yıllara göre arama
Tümünü göster
2024yılından beri
2023yılından beri
2019yılından beri
Özel Aralık Girişi
Lentil and chickpea protein-stabilized emulsions: Optimization of emulsion formulation
11th International Hydrocolloids Conference, 14 Mayıs 2012
CAN KARAÇA ASLI,STONE ANDREA,NİCKERSON MİCHAEL,LOW NİCHOLAS
Aslı Can Karaça
Özet Bildiri
Emulsifying and physicochemical properties of protein isolates from chickpea, faba bean, lentil, pea, and soy
102nd AOCS Annual Meeting Expo, 1 Mayıs 2011
CAN KARAÇA ASLI,STONE ANDREA,LOW NİCHOLAS,NİCKERSON MİCHAEL
Aslı Can Karaça
Özet Bildiri
Examining the amino acid composition, secondary structure, and physicochemical and functional properties of proteins isolated from local lentil landraces of Anatolia
CEREAL CHEMISTRY, Vol. 99, No. 1, Ocak 2022, ISSN: 0009-0352
GÜNEŞ ZEYNEP SALİHA, CAN KARAÇA ASLI
Aslı Can Karaça
Özgün Makale
functional properties
isoelectric precipitation
Lens culinaris
Lentil protein
Lentil and chickpea protein-stabilized emulsions: Optimization of emulsion formulation
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Ekim 2011, s. 13203-13211, ISSN: 0021-8561
CAN KARAÇA ASLI,NİCKERSON MİCHAEL,LOW NİCHOLAS
Aslı Can Karaça
Özgün Makale
Microcapsule production employing chickpea or lentil protein isolates and maltodextrin: Physicochemical properties and oxidative protection of encapsulated flaxseed oil
Food Chemistry, Vol. 139, Ağustos 2013, s. 448-457, ISSN: 0308-8146
CAN KARAÇA ASLI,NİCKERSON MİCHAEL,LOW NİCHOLAS
Aslı Can Karaça
Özgün Makale
1