Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Araş. Gör. Dilara Devecioğlu
Çalışma Alanları
:
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Gıda Biyoteknolojisi
,
Fermantasyon Teknolojisi
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
HAKKINDA
SCOPUS
Araştırma Profili
İLETİŞİM BİLGİLERİ
90-212-2857319
Tümünü Görüntüle
Öğrenim Bilgisi
İş Deneyimleri
Akademik Görev
İdari Görev
2019
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2019 / 2022
2018
Doktora
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
2018 / -
2015
Yüksek Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
2015 / 2018
2012
Lisans-ÇiftAnadal
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2012 / 2015
2012
Lisans-ÇiftAnadal
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ
2012 / 2019