Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Dr. Öğr. Üyesi Evren Demircan
Çalışma Alanları
:
Fonksiyonel Gıdalar
,
Gıda Teknolojileri
,
Gıda Kimyası
,
Alternatif Proteinler
,
Enkapsülasyon
,
3D Food Printing
,
Duyusal Analiz
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
HAKKINDA
SCOPUS
Web Of Science
Google Scholar
Research Gate
Araştırma Profili
İLETİŞİM BİLGİLERİ
evrendemircan@itu.edu.tr
90-212-2856042-6042
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, G416.
90-535-9662291
ALINAN ÖDÜLLER
Doktora Özel Ödülü
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, 2024
Tümünü Görüntüle
Öğrenim Bilgisi
İş Deneyimleri
Akademik Görev
İdari Görev
2024
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2024 / -
2016
Doktora
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
2016 / 2023
2014
Yüksek Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
2014 / 2016
2000
Lisans
EGE ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2000 / 2006