Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Pervin Başaran Akocak
Çalışma Alanları
:
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Gıda Teknolojileri
,
Fermantasyon Teknolojisi
,
İnovatif Food Teknolojileri
,
Moleküler Biyoloji
Eğitim Durumu
: Cornell University, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
Gizle
İLETİŞİM
Ad Soyad Giriniz
E-Mail adresi giriniz
Mesaj giriniz
Girdiğiniz kod geçersiz
Görseldeki kodu giriniz
90-542-4310413
ITU Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Maslak ISTANBUL
basaranakocakp@itu.edu.tr
90-212-2856039-6039