Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Araş.Gör.Dr. Fatma Duygu Ceylan
Çalışma Alanları
:
Gıda Biyoteknolojisi
,
Gıda Kimyası
,
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Eğitim Durumu
: İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (dr) (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
GID 501E Food Analysis:Theory&Applica.
CRN: 14129, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü