Investigation of Different Ozone Gas Doses Treatments on Broccoli (Brassica oleracea var. italica) Postharvest Quality During Cold Storage
Erzincan Universitesi Fen Bilimleri Ensitusu Dergisi, Vol. 16, No. 2, Ağustos 2023, s. 465-481, ISSN: 2149-4584
ÇAVUŞOĞLU KAPLAN GÖNÜL, FIRATLIGİL FATMA EBRU
@article{article,
author = {Çavuşoğlu Kaplan Gönül, Fıratlıgil Fatma Ebru},
title = {Investigation of Different Ozone Gas Doses Treatments on Broccoli (Brassica oleracea var. italica) Postharvest Quality During Cold Storage},
journal = {Erzincan Universitesi Fen Bilimleri Ensitusu Dergisi},
year = 2023,
number = 2,
pages = {465-481},
month = 8,
volume = 16
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Valorization of plum (Prunus domestica) peels: microwave-assisted extraction, encapsulation and storage stability of its phenolic extract
Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 17, Mart 2023, s. 3753-3773, ISSN: 2193-4126
MONDHER MZOUGHİ, DEMİRCAN EVREN, TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, ÖZÇELİK BERAAT
@article{article,
author = {Mondher Mzoughi, Demircan Evren, Turan Osman Yağız, FIRATLIGİL FATMA EBRU, Özçelik Beraat},
title = {Valorization of plum (Prunus domestica) peels: microwave-assisted extraction, encapsulation and storage stability of its phenolic extract},
journal = {Journal of Food Measurement and Characterization},
year = 2023,
pages = {3753-3773},
month = 3,
volume = 17
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Influence of Edible Coating and Process Conditions on The Osmotic Dehydration of Carrot
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Ocak 2023, ISSN: 1305-130X
TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU
@article{article,
author = {Turan Osman Yağız, Fıratlıgil Fatma Ebru},
title = {Influence of Edible Coating and Process Conditions on The Osmotic Dehydration of Carrot},
journal = {Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi},
year = 2023,
month = 1
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Optimization of Microwave Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Plum (Prunus domestica) Peels Using Response Surface Methodology.
International Graduate Research Symposium – IGRS’22, İstanbul/TÜRKİYE, 1 Haziran 2022, s. 224, ISSN: 978-975-561-579-0
MONDHER MZOUGHİ, DEMİRCAN EVREN, TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, ÖZÇELİK BERAAT
@inproceedings{inproceedings,
author = {Mondher Mzoughi, Demircan Evren, Turan Osman Yağız, FIRATLIGİL FATMA EBRU, ÖZÇELİK BERAAT},
title = {Optimization of Microwave Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Plum (Prunus domestica) Peels Using Response Surface Methodology.},
year = 2022,
pages = {224},
month = 6
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Ultrasound Assisted Extraction for the Recovery of Phenolic Compounds from Plum (Prunus domestica) Peels
International Graduate Research Symposium – IGRS’22, İstanbul/TÜRKİYE, 1 Haziran 2022, s. 223, ISSN: 978-975-561-579-0
MONDHER MZOUGHİ, DEMİRCAN EVREN, TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, ÖZÇELİK BERAAT
@inproceedings{inproceedings,
author = {Mondher Mzoughi, Demircan Evren, Turan Osman Yağız, FIRATLIGİL FATMA EBRU, ÖZÇELİK BERAAT},
title = {Ultrasound Assisted Extraction for the Recovery of Phenolic Compounds from Plum (Prunus domestica) Peels},
year = 2022,
pages = {223},
month = 6
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Infuence of Chilling, Freezing and Thawing on Food Bioactives Retention of Bioactives in Food Processing
Cham/İSVİÇRE, 2022, s. 123-145, Springer
TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, CAN KARAÇA ASLI, ÖZÇELİK BERAAT
@book{book,
author = {Turan Osman Yağız, Fıratlıgil Fatma Ebru, CAN KARAÇA ASLI, ÖZÇELİK BERAAT},
title = {Infuence of Chilling, Freezing and Thawing on Food Bioactives},
booktitle = {Retention of Bioactives in Food Processing},
year = 2022,
pages = {123-145},
publisher = {Springer}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of Ultrasound Pretreatment on Drying of Blueberry and Apple
3.International Conference on Agriculture, Enviroment and Healthy, Aydın/TÜRKİYE, 12 Kasım 2020, s. 94
FIRATLIGİL FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU},
title = {Effect of Ultrasound Pretreatment on Drying of Blueberry and Apple},
year = 2020,
pages = {94},
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Whey protein isolate edible films incorporated with essential oils: Antimicrobial activity and barrier properties
Polymer Degradation and Stability, Vol. 179, Haziran 2020, ISSN: 0141-3910
ÇAKMAK HÜLYA, ÖZSELEK YEŞİM, TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
@article{article,
author = {Çakmak Hülya, Özselek Yeşim, Turan Osman Yağız, Fıratlıgil Fatma Ebru, Karbancıoğlu Güler Hatice Funda},
title = {Whey protein isolate edible films incorporated with essential oils: Antimicrobial activity and barrier properties},
journal = {Polymer Degradation and Stability},
year = 2020,
month = 6,
volume = 179
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Hot air and microwave drying of strawberry slices
2.International Conference on Agriculture, Enviroment and Healthy, Aydın/TÜRKİYE, 18 Ekim 2019, s. 258
FIRATLIGİL FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU},
title = {Hot air and microwave drying of strawberry slices},
year = 2019,
pages = {258},
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
In vitro bioaccessibility of phenolics and flavonoids in various dried vegetables, and the determination of their antioxidant capacity via different spectrophotometric assays
International Food Research Journal, Vol. 26, No. 3, Haziran 2019, s. 793-800, ISSN: 1985-4668
PASLI AYÇA AYFER, YAVUZ DÜZGÜN MERVE, ALTUNTAŞ ÜMİT, ALTIN GÖKÇE, ÖZÇELİK BERAAT, FIRATLIGİL FATMA EBRU
@article{article,
author = {Paslı Ayça Ayfer, Yavuz Düzgün Merve, Altuntaş Ümit, Altın Gökçe, Özçelik Beraat, Fıratlıgil Fatma Ebru},
title = {In vitro bioaccessibility of phenolics and flavonoids in various dried vegetables, and the determination of their antioxidant capacity via different spectrophotometric assays},
journal = {International Food Research Journal},
year = 2019,
number = 3,
pages = {793-800},
month = 6,
volume = 26
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Modelling and characteristics of thin layer convective air-drying of thyme (Thymus vulgaris) leaves
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, Vol. 37, No. 2, Mayıs 2019, s. 128-134, ISSN: 1212-1800
TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU
@article{article,
author = {Turan Osman Yağız, Fıratlıgil Fatma Ebru},
title = {Modelling and characteristics of thin layer convective air-drying of thyme (Thymus vulgaris) leaves},
journal = {CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES},
year = 2019,
number = 2,
pages = {128-134},
month = 5,
volume = 37
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effects of Honey Addition on Antioxidative Properties of Different Herbal Teas
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES, Vol. 65, No. 2, Haziran 2015, s. 127-135, ISSN: 1230-0322
TOYDEMİR ŞEN GAMZE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, SUNAY ASLI ELİF, SAMANCI TAYLAN, BOYACIOĞLU DİLEK
@article{article,
author = {Toydemir Şen Gamze, Çapanoğlu Güven Esra, Kamiloğlu Beştepe Senem, Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, Sunay Aslı Elif, Samancı Taylan, Boyacıoğlu Dilek},
title = {Effects of Honey Addition on Antioxidative Properties of Different Herbal Teas},
journal = {POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES},
year = 2015,
number = 2,
pages = {127-135},
month = 6,
volume = 65
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
5.Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {TURAN OSMAN YAĞIZ,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU},
title = {Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Karayemiş Tozu Fiziksel Özelliklerinin İyileştirilmesi
Akademik Gıda, Ocak 2015, ISSN: 1304-7582
ERGÜNEY ELA, FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, GÜLSÜNOĞLU ZEHRA, KILIÇ AKYILMAZ MERAL
@article{article,
author = {Ergüney Ela, Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, Gülsünoğlu Zehra, Kılıç Akyılmaz Meral},
title = {Karayemiş Tozu Fiziksel Özelliklerinin İyileştirilmesi},
journal = {Akademik Gıda},
year = 2015,
month = 1
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigating the in-vitro bioaccessibility of propolis and pollen using a simulated gastrointestinal digestion System
Journal Of Apicultural Research, Vol. 53, No. 1, Ocak 2014, s. 101-108, ISSN: 0021-8839
YEŞİLTAŞ BETÜL, FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, SUNAY ASLI ELİF, SAMANCI TAYLAN, BOYACIOĞLU DİLEK
@article{article,
author = {Yeşiltaş Betül, Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, Çapanoğlu Güven Esra, Sunay Aslı Elif, Samancı Taylan, Boyacıoğlu Dilek},
title = {Investigating the in-vitro bioaccessibility of propolis and pollen using a simulated gastrointestinal digestion System},
journal = {Journal Of Apicultural Research},
year = 2014,
number = 1,
pages = {101-108},
month = 1,
volume = 53
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigating The Antioxidant Potential and Bioavailability of Honey Samples Collected From Turkey
2nd International Conference on Food Digestion, Madrid/İSPANYA, 6 Mart 2013
YEŞİLTAŞ BETÜL, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, FIRATLIGİL FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {Yeşiltaş Betül, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, FIRATLIGİL FATMA EBRU},
title = {Investigating The Antioxidant Potential and Bioavailability of Honey Samples Collected From Turkey},
year = 2013,
month = 3
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Application of Red Pepper Seed (Capsicum frutescens) Flour and Protein in Mayonnaise
103rd AOCS Annual Meeting and Expo, California/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 29 Nisan 2012
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Application of Red Pepper Seed (Capsicum frutescens) Flour and Protein in Mayonnaise},
year = 2012,
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Insoluble Fiber-Rich Fractions Derived From Red Pepper Seed (Capsicum frutescens)
2011 IFT Annual Meeting, New Orleans/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 11 Haziran 2011
FIRATLIGİL FATMA EBRU, AKDEMİR T.E., ŞİNİK M.
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, Akdemir T.E., Şinik M.},
title = {Insoluble Fiber-Rich Fractions Derived From Red Pepper Seed (Capsicum frutescens)},
year = 2011,
month = 6
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Sorption Properties of Red Pepper Seed Flour and Protein.
17th International Drying Symposium, Magdeburg/ALMANYA, 3 Ekim 2010
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Sorption Properties of Red Pepper Seed Flour and Protein.},
year = 2010,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Characterisation of Red Pepper Seed as Food Ingredients: Fatty Acid Composition and Antioxidant Activity
18th International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA, Prag/ÇEK CUMHURİYETİ, 28 Ağustos 2010
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Characterisation of Red Pepper Seed as Food Ingredients: Fatty Acid Composition and Antioxidant Activity},
year = 2010,
month = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Size Properties of Legume Seeds of Different Varities Using Image Analysis
Journal of Food Engineering, Vol. 99, No. 4, Ağustos 2010, s. 445-451, ISSN: 0260-8774
FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, SARKA EVZEN, BUBNİC Z, SCHEJBAL M, KADLEC P
@article{article,
author = {Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, Sarka Evzen, Bubnic Z, Schejbal M, Kadlec P},
title = {Size Properties of Legume Seeds of Different Varities Using Image Analysis},
journal = {Journal of Food Engineering},
year = 2010,
number = 4,
pages = {445-451},
month = 8,
volume = 99
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Geometric parameters of wheat grain determined by image analysis and FEM approach
CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS, Vol. 38, No. 1, Mart 2010, s. 122-133, ISSN: 0133-3720
FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, SYKOROVA ADELA, SARKA EVZEN, BUBNİK ZDENEK, SCHEJBAL MATYAS, PRİHODA JUDİTH
@article{article,
author = {Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, Sykorova Adela, Sarka Evzen, Bubnik Zdenek, Schejbal Matyas, Prihoda Judith},
title = {Geometric parameters of wheat grain determined by image analysis and FEM approach},
journal = {CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS},
year = 2010,
number = 1,
pages = {122-133},
month = 3,
volume = 38
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Response surface methodology for protein extraction optimization of red pepper seed (Capsicum frutescens)
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 43, No. 2, Mart 2010, s. 226-231, ISSN: 0023-6438
FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, EVRANUZ ÖZGÜL
@article{article,
author = {Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, Evranuz Özgül},
title = {Response surface methodology for protein extraction optimization of red pepper seed (Capsicum frutescens)},
journal = {LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY},
year = 2010,
number = 2,
pages = {226-231},
month = 3,
volume = 43
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of pH and Salt concentration on Solubility and Emulsifying Properties of Red Pepper Seed
2009 IFT Annual Meeting, California/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 6 Haziran 2009
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Effect of pH and Salt concentration on Solubility and Emulsifying Properties of Red Pepper Seed},
year = 2009,
month = 6
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Image Vision Technology for the Characterization of Shape and Geometrical Properties of Two Varieties of Lentil Grown in Turkey
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, Vol. 26, No. 2, Ocak 2008, s. 109-116, ISSN: 1212-1800
FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, SARKA EVZEN, BUBNİK Z
@article{article,
author = {Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, Sarka Evzen, Bubnik Z},
title = {Image Vision Technology for the Characterization of Shape and Geometrical Properties of Two Varieties of Lentil Grown in Turkey},
journal = {CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES},
year = 2008,
number = 2,
pages = {109-116},
month = 1,
volume = 26
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Kinetics of Color Changes in Virgin Olive Oil During Photooxidation
5th Euro Fed Lipid Congress and 24th Symposium of the Nordic Lipidforum, 17 Eylül 2007
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Kinetics of Color Changes in Virgin Olive Oil During Photooxidation},
year = 2007,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Water Vapor Permeability and Sorption Properties of Plum Puree Edible Films as Affected by Whey Protein Isolate Addition
2007 IFT Annual Meeting, Chicago/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 27 Temmuz 2007
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Water Vapor Permeability and Sorption Properties of Plum Puree Edible Films as Affected by Whey Protein Isolate Addition},
year = 2007,
month = 7
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Emulsifying Properties of Grape Seed Flour
World Conference and Exhibition on Oilseed and Vegetable Oil Utilization, İstanbul/TÜRKİYE, 14 Ağustos 2006
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Emulsifying Properties of Grape Seed Flour},
year = 2006,
month = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Su Aktivitesi Ölçmek İçin Basit Bir İsopiestik Yöntem: Gliserin Referans Maddesi Kullanarak Su Aktivitesi Ölçümü
III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı, Antalya/TÜRKİYE, 2 Mayıs 2005
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Su Aktivitesi Ölçmek İçin Basit Bir İsopiestik Yöntem: Gliserin Referans Maddesi Kullanarak Su Aktivitesi Ölçümü},
year = 2005,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
İstanbul Bölgesinde Satışa Sunulan Bazı Ayranların Reolojik Özelliklerinin Tespiti
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara/TÜRKİYE, 22 Mayıs 2002
ALTAY FİLİZ, FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {ALTAY FİLİZ, FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {İstanbul Bölgesinde Satışa Sunulan Bazı Ayranların Reolojik Özelliklerinin Tespiti},
year = 2002,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara/TÜRKİYE, 22 Mayıs 2002
FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, ALTAY FİLİZ, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {Fıratlıgil Durmuş Fatma Ebru, ALTAY FİLİZ, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu},
year = 2002,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Meyve Sularında Sıcaklığın, Katı Madde Miktarının ve Uygulanan Voltajın Elektriksel İletkenliğe Etkileri
12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir/TÜRKİYE, 17 Eylül 2001
FIRATLIGİL FATMA EBRU, YETİM GÖKHAN, UYANIK ARZUNUR, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, Yetim Gökhan, Uyanık Arzunur, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Meyve Sularında Sıcaklığın, Katı Madde Miktarının ve Uygulanan Voltajın Elektriksel İletkenliğe Etkileri},
year = 2001,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Elma ve Erik Püresinden Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Fonksiyonel Özellikleri,
15. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul., İstanbul/TÜRKİYE, 4 Eylül 2001
FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL
@inproceedings{inproceedings,
author = {FIRATLIGİL FATMA EBRU, EVRANUZ EMİNE ÖZGÜL},
title = {Elma ve Erik Püresinden Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Fonksiyonel Özellikleri,},
year = 2001,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|