Toggle navigation
TR
Profile
Research
Publications
Projects
Patents
Thesis
Editorship
Events
Courses
Announcement
F.A.Q.
Contact
Prof. Dr. Pervin Başaran Akocak
Research Area
:
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Gıda Teknolojileri
,
Fermantasyon Teknolojisi
,
İnovatif Food Teknolojileri
,
Moleküler Biyoloji
Education Info
: Cornell University, (Doktora)
Current Unit
:
Chemical and Metallurgical Engineering
, Food Engineering
COURSES
Term Selection
2023-2024 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
2019-2020 / 2. Dönem (Bahar)
2019-2020 / 1. Dönem (Güz)
2018-2019 / 2. Dönem (Bahar)
2018-2019 / 1. Dönem (Güz)
2017-2018 / 2. Dönem (Bahar)
2017-2018 / 1. Dönem (Güz)
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 23226, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
BIO 214 Mikrobiyoloji
CRN: 23071, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 226E Microbiology
CRN: 23200, Ders Saati: 2
Birinci Öğretim
Lisans
GID 610 Gıda Kaynaklı Pat.Mikroorganiz
CRN: 24104, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü
GID 614E Ap.of Mo.Clo.&Re.Ge.En.in F.T.
CRN: 24107, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisansüstü
GID 598 Proje
CRN: 25193, Ders Saati: 0
Birinci Öğretim
Lisansüstü