Soğutma sistemi entegre edilmiş yeni nesil döner pişirme ünitesinin döner kalitesi üzerine etkisinin belirlenmesi
Project Type : Private Organizations, 29 Aralık 2022, 30 Ocak 2024
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gıda Ambalaj Filmlerinin Çift Taraflı Dezenfeksiyonunda Dielektrik Bariyer Deşarj(Dbd) Koronalı Soğuk Plazma Uygulaması
Project Budget : ₺ 850.135,00, 1 Mayıs 2021, 1 Mayıs 2023
|
Topic
Uluslararası MANUNET III (2. Aşama) çağrı kapsamında desteklenmiştir. Projenin Manunet numarası ve kısa adı (acronym) MNET20/NMCS-3742 r ve PlasmaPack'tır.
Projenin Manunet koordinatörü Romanya'dan Dr. Dragos-George Astanei, projenin Türkiye koordinatörü ve yürütücüsü İstanbul Teknik Üniversitesinden Prof. Dr Gürbüz Güneş. Projenin Türkiye ortakları İstanbul Teknik Ünivevrsitesi vev Poşetsan A.Ş., Romanya ortakları ise "Gheorghe Asachi" Technical University of Iasi ve ProSupport Consulting SRL dir. Projenin Türkiye ortakları ve çalışmaları Tübitak-UIDB tarafından 120N835 nolu proje ile desteklenmiştir.
|
Farklı ambalaj bariyer özelliklerinin çeşitli gıdaların kalitesi ve raf ömürleri üzerine etkisinin araştırılması
Project Type : Private Organizations, 10 Aralık 2019, 17 Mart 2022
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
MediTeks- Medikal Tekstiller Ar-Ge Merkezi
Project Type : Other Public Institutions (Excluding Higher Education Institutions), Project Budget : ₺ 1.200.000,00, 12 Ekim 2018, 12 Mart 2020
|
Topic
MediTeks- Medikal Tekstiller Ar-Ge Merkezi
|
Kesikli Reaktörde Galaktooligosakkarit Sentezini Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi ve Sürecin Optimizasyonu
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, Project Budget : ₺ 19.894,00, 29 Kasım 2017, 12 Temmuz 2021
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
ultraviyole ışınlamanın üzümsü meyvelerin kalitesi üzerine etkisinin araştırılması
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 9 Kasım 2017, 14 Ocak 2019
|
Topic
yeni gıda işleme teknolojileri
|
Fındık kavurma prosesinin kalite parametreleri açısından optimizasyonu
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 29 Mart 2016, 3 Eylül 2018
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Taze meyve ve sebze ürünlerinin modifiye atmosferde ambalajlanmasına yönelik sıcaklığa daha duyarlı gaz geçirgenliğine sahip ambalaj filmi geliştirilmesi
Project Budget : ₺ 585.112,00, 15 Kasım 2015, 15 Nisan 2019
|
|
Yerel Kaynaklar ve Atıklardan Gıda Katkı/Yardımcı Maddeleri Araştırma Uygulama Merkezi (Doğal Katkılar Mükemmeliyet Merkezi)
Project Type : Ministry of Developmenty, Project Budget : ₺ 1.498.099,81, 31 Ağustos 2015, 3 Mayıs 2017
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Türkiye de Gıda Sanayiinde AR GE çalışmalarının durumu ve geliştirilmesine yönelik önerilerin oluşturulması
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 23 Ocak 2015, 4 Mart 2016
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Türkiye de Gıda Sanayiinde AR GE çalışmalarının durumu ve geliştirilmesine yönelik önerilerin oluşturulması
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 15 Ocak 2015, 15 Ocak 2016
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baharatlarn Ozon Ultraviyole Işınlar ile Sterilizasyonu
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 3 Temmuz 2014, 13 Ocak 2015
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baharatlarn Ozon ve Ultraviyole Işınlar ile Sterilizasyonu
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 3 Temmuz 2014, 13 Ocak 2015
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Taze Meyve Sebze Ürünlerinin Modifiye Atmosferde Paketlenmesine Yönelik Ambalaj Malzemesi Geliştirme
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 11 Mart 2014, 18 Kasım 2016
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Taze Meyve Sebze Ürünlerinin Modifiye Atmosferde Paketlenmesine Yönelik Ambalaj Malzemesi Geliştirme
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, Project Budget : ₺ 15.000,00, 11 Mart 2014, 18 Kasım 2016
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baharatların Işınlanmasında Kullanılan Gama Işınlama Yönteminin Baharatların Kalitesine Etkileri
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 16 Ocak 2012, 4 Mart 2016
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Ultraviyole ışınların baharatların sterilizasyonu ve kalitesi üzerine etkileri
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 16 Ocak 2012, 4 Mart 2016
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
AnThocyanin and Polyğhenol Bioactives for Health Enhancement Through Nutritional Advancement ATHENA
Project Type : European Union, 1 Temmuz 2010, 30 Haziran 2015
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Ultrases İşleminin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Project Type : TÜBİTAK Project, Project Budget : ₺ 2.481.800,00, 1 Haziran 2010, 1 Ekim 2012
|
|
AnThocyanin and polyphenol bioactives for health enhancement through nutritional advancement
Project Type : European Union, 1 Mayıs 2010, 1 Mayıs 2014
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
İstanbul Teknik Üniversitesi-Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Etli Mantının Kalitesi Üzerine Etkileri
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 1 Ocak 2010, 10 Şubat 2011
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Şeker İkamelerinin Çikolatanın Reolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Fenilketonüri hastalarına yönelik özel beslenme amaçlı peynir üretimi
Project Type : TÜBİTAK Project
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Çeşitli baharatların et ürünlerinde antimikrobiyal ve antioksidan etkilerinin araştırılması
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Marine edilmiş pişirmeye hazır tavuk etlerinin modifiye atmosferde paketleme ile muhafazası
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Modifiye Atmosferde Ambalajlama ve Gamma Işınlarının Pişirmeye hazır Taze köftelerin Kimyasal Fiziksel ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkileri
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Az İşlenmiş Bazı Taze Meyve Ürünlerinin Depolama Sırasında Flavonoid Bileşenleri ve Antioksidan aktivitelerinin incelenmesi
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
FLORA Flavonoids and related phenolics for healthy living using orally recommended antioxidants
Project Type : European Union
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gamma Işınlarının Çiğ Köftelerin Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkileri
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gamma Işınlarının Ve Çeşitli Baharatların Ülkemizdeki Geleneksel Kirmizi Etten Yapılan Köftelerin Kalitesi Üzerine Etkileri
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Modifiye Atmosferde Paketlemenin Etli Mantının Kalitesi Üzerine Etkisi
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Bazı Beyaz Peynir Çeşitlerinin Modifiye Atmosferde Paketleme ile Muhafazası
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
COLORSPORE New Sources of Natural Gastric Stable Food Additives Colourants and Novel Functional Foods
Project Type : European Union
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Bakteriyal karotenoidlerin model gıda sistemlerinde stabilitesinin incelenmesi
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Tüketime ve kullanıma hazır gıdaların modifiye atmosferde ambalajlama ve ışınlama teknolojileri ile muhafazası
Project Type : TÜBİTAK Project
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Modifiye Atmosferde Ambalajlama ve Gamma Işınlarının Pişirmeye Hazır Taze Köftelerin Mikrobiyal Kalite ve Güvenliği Üzerine etkileri
Project Type : BAP
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|