PROJECTS

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Topic

Ultrases İşleminin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi

Topic

Development of processes for enhancing the flavors of specialty cheeses made from cow s milk blended with limited quantities of sheep s and goat s milk

Topic

Gıdalarda raf ömrünün istatiksel metotlarla değerlendirilmesi

Topic

Balda hidroksimetilfurfural oluşumunun kinetiğinin camsılığa geçiş sıcaklığı kullanılarak modellenmesi

Topic

Beyaz peynirde proteoliz ve lipolizin olgunlaşma üzerine etkileri

Topic

Dil peyniri üretim teknolojisinin kalitenin sağlanması ve korunması açısından incelenmesi

Topic

Tüketime ve kullanıma hazır gıdaların modifiye atmosferde ambalajlama ve ışınlama teknolojileri ile muhafazası

Topic

Ayranın yapısal özelliklerinin iyileştirilmesi

Topic

Fenilketonüri hastalarına yönelik özel beslenme amaçlı peynir üretimi

Topic

Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri

Topic

Peynir benzeri bir üründe farklı protein kaynaklarının yapısal özelliklere etkilerinin belirlenmesi

Topic

Fermente Süt İçeceği Üretiminde Uygulanabilecek Yüksek Güçlü Ultrases İşlem Parametrelerinin Belirlenmesi

Topic

Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri