Farklı Bitkisel Diyet Liflerinin Domates Püresinin Biyoaktif Bileşenlerinin Biyoerişilebilirliği Üzerine Etkisi
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 3 Ekim 2024
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
CA22134 - Sustainable Network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
24 Aralık 2023
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Emülsiyon jellerinin fenolik bileşikler için taşıyıcı sistem olarak değerlendirilmesi
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, 2 Haziran 2023
|
Topic
Emülsiyon jellerinin fenolik bileşikler için taşıyıcı sistem olarak değerlendirilmesi
|
Safran otantikasyonu için nanosensörle dekore edilmiş elektrospun nanolif bazlı akıllı ambalaj geliştirilmesi ve karakterizasyonu
1 Ocak 2023, 26 Ocak 2024
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Balkabağı karotenlerinin in vitro biyoerişilebilirliğinin arttırılması
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, Project Budget : ₺ 25.000,00, 17 Ocak 2022, 22 Mayıs 2023
|
|
Portakal ve Havuç Atıklarındaki Biyoaktif Bileşenlerin Biyoerişebilirliklerinin
Farklı Yöntemlerle Arttırılması ve Fonksiyonel Portakal Suyu Üretimi
Project Type : TÜBİTAK Project, Project Budget : ₺ 60.000,00, 1 Ocak 2022, 1 Ocak 2024
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Baklagil Unları ve Bitkisel Ekstraktlar ile Hazırlan an Sağlıklı Atıştırmalıkların Fonksiyonel Özelliklerinin Tespiti
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, Project Budget : ₺ 54.952,90, 6 Mart 2019, 1 Ocak 2022
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Domates Atıklarındaki Biyoaktif
Bileşenlerin Biyoyararlılıklarının Arttırılması ve Farklı Ürün Uygulamaları
15 Eylül 2018, 15 Eylül 2021
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Domatesin Farklı Yöntemlerle Sosa İşlenmesi ve Son Ürüne Farklı Fonksiyonel Bileşenlerin İlavesi İle Antioksidan Özellikler ve Biyoyararliliktaki Değişimin İncelenmesi
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, Project Budget : ₺ 58.000,00, 2 Şubat 2016, 25 Mayıs 2018
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Karadut işlemede kullanılan proseslerin antosiyanin içeriği ve biyoyararlılığa etkisinin tespiti
Project Type : Scientific Research Project Supported by Higher Education Institutions, Project Budget : ₺ 38.940,00, 2 Nisan 2012, 24 Kasım 2015
|
Topic
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
AnThocyanin and polyphenol bioactives for Health Enhancement through Nutritional Advancement (ATHENA)
Project Type : European Union, Project Budget : € 240.211,00, 1 Ocak 2010, 1 Ocak 2015
|
Topic
Çeşitli gıdalarda bulunan antosiyanin ve polifenol gibi biyoaktif maddelerin sağlık üzerindeki etkileri değerlendirilmiş, proje başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.
|