ŞERBETÇİ OTU ATIĞINDAN SELÜLOZ ELDESİ İLE YENİLEBİLİR FİLM GELİŞTİRİLMESİ
Ege 10. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, 22 Aralık 2023
AKGÜN ZEYNEP, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, KIRKIN GÖZÜKIRMIZI CELALE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Akgün Zeynep, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, KIRKIN GÖZÜKIRMIZI CELALE},
title = {ŞERBETÇİ OTU ATIĞINDAN SELÜLOZ ELDESİ İLE YENİLEBİLİR FİLM GELİŞTİRİLMESİ},
year = 2023,
month = 12
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Determination of the Optimum Conditions for Emulsification and Encapsulation of Echium Oil by Response Surface Methodology
American Chemical Society (ACS), Vol. 8, Temmuz 2023, ISSN: 2470-1343
ZAHRAN HAMDY, ÇATALKAYA GİZEM, YENİPAZAR HANDE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Zahran Hamdy, ÇATALKAYA GİZEM, YENİPAZAR HANDE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Determination of the Optimum Conditions for Emulsification and Encapsulation of Echium Oil by Response Surface Methodology},
journal = {American Chemical Society (ACS)},
year = 2023,
month = 7,
volume = 8
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Aloe vera Oil-Added Agar Gelatin Edible Films for Kashar Cheese Packaging
American Chemical Society (ACS), Mayıs 2023, ISSN: 2470-1343
IŞIK IŞILAY, YENİPAZAR HANDE, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ZAYİM ESRA, GİZ HATİCE HÜCESTE
@article{article,
author = {Işık Işılay, YENİPAZAR HANDE, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ZAYİM ESRA, GİZ HATİCE HÜCESTE},
title = {Aloe vera Oil-Added Agar Gelatin Edible Films for Kashar Cheese Packaging},
journal = {American Chemical Society (ACS)},
year = 2023,
month = 5
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of packaging and encapsulation on the oxidative and sensory stability of omega‐3 supplements
Food Science and Nutrition, Vol. 11, Mart 2023, ISSN: 2048-7177
YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Effect of packaging and encapsulation on the oxidative and sensory stability of omega‐3 supplements},
journal = {Food Science and Nutrition},
year = 2023,
month = 3,
volume = 11
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Preparation and characterization of nanoemulsions of curcumin and echium oil
Heliyon, Vol. 8, Şubat 2022, ISSN: 2405-8440
İNAL ASLI, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {İnal Aslı, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Preparation and characterization of nanoemulsions of curcumin and echium oil},
journal = {Heliyon},
year = 2022,
month = 2,
volume = 8
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies},
journal = {LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY},
year = 2020,
pages = {109947},
month = 12,
volume = 134
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
AUTHENTICITY AND QUALITY OF INDUSTRIALLY AND CONVENTIONALY PRODUCED MOLASSES DETERMINED USING CARBON ISOTOPE (Δ13C) RATIOS AND 5-HYDROXYMETHLYFURFURAL (HMF) LEVELS
II. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL & LIFE SCIENCE CONFERENCE, Edirne/TÜRKİYE, 1 Eylül 2020
ERBİL DİLEK, SAYGÜN AYŞE, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {ERBİL Dilek, SAYGÜN AYŞE, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {AUTHENTICITY AND QUALITY OF INDUSTRIALLY AND CONVENTIONALY PRODUCED MOLASSES DETERMINED USING CARBON ISOTOPE (Δ13C) RATIOS AND 5-HYDROXYMETHLYFURFURAL (HMF) LEVELS},
year = 2020,
month = 9
}
|
Topic
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|