ARAMA SONUÇLARI

Toplam 2 adet sonuçtan 2 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Peynir altı suyundan elde edilen serum proteinlerinin fonksiyonel özellikleri
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi, 2007
ÖZEN ASLI EMİNE,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz Derleme Makale
Gıda Sanayiinde Nanoteknoloji Uygulamaları
Foteg İstanbul 12. Gıda İşleme Teknolojileri Uluslar arası İhtisas Fuarı, CNR, İstanbul, 7 Mart 2015
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özet Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930