ARAMA SONUÇLARI

Toplam 68 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Süt ve Süt Ürünleri Endüstrisi Atıksularının Kimyasal Arıtılabilirliği,
Su Kirlenmesi Kontrolü Dergisi, Vol. 10, No. 3, Ocak 2000, s. 7-16, ISSN: 01
EKDAL ALPASLAN, ATEŞ GENCELİ NACİYE ESRA, TANIK AYŞE GÜL
Naciye Esra Ateş Genceli Özgün Makale
Gene Regulation under Hypoxia: HIF1 Mediated Adaptation
Anatomy Physiol Biochem Int J, Vol. 4, No. 3, Şubat 2018, ISSN: 2374-6912
BİTERGE SÜT BURCU
Burcu Biterge Süt Derleme Makale
Süt Proteinlerinden Biyoaktif Peptid Eldesi
Gıda Metabolizma & Sağlık : Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DURMUŞ NİHAL,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÖZÇELİK BERAAT
Dil peynirinde depolama sırasında kalite değişimleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 22 Mayıs 2003
IŞIN T G, KILIÇ M
Bazı süt ürünlerinin mikrobiyolojik açıdan yasal düzenlemelere göre değerlendirilmesi
Dünya Gıda, Temmuz 2007, s. 77-84
SAYGÜN AYŞE,DOĞU ESRA,ARAN NECLA
Ayşe Saygün Özgün Makale
Headspace gaz kromatografi kütle spektrometresi kullanarak pediyatrik şurup ve süt örneklerinde benzoik asit tayini
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
NESLİHAN MÜDERRİSOĞLU KEFELİ
Mustafa Özcan Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Kars demir yolu mirasını koruma önerisi ve Eski Süt Tozu Fabrikası Koruma Projesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MERVE ARSLAN
Zeynep Eres Özdoğan Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Yüksek güçlü ultrases işleminin fermente süt içeceğinin fiziksel özelliklerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
ÇİĞDEM KURT
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Glukono-delta-lakton ile asidik süt içeceği üretimi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
HATİCE SUNGUR BİRİNCİ
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Düşük proteinli süt-bazlı fermente bir ürün geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SİNEM BETÜL CANİKLİ
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Yağsız fermente süt içeceğinin yapısal özelliklerinin serum proteini konsantresi kullanılarak iyileştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
ASLI EMİNE ÖZEN
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Kompleks matriksli örneklerde IC ile anyon tayini (süt, içme suyu, deniz suyu)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
ORHAN DESTANOĞLU
Gülçin Yılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
İyon kromatografi kullanarak çeşitli örneklerde perklorat analizi (musluk suyu, havuz suyu, yüzey suyu, süt)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
BURCU UÇAR
Gülçin Yılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Süt sağım robotu tasarım ve imalatı
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
HULUSİ ÖZÜDURUK
Zeki Yağız Bayraktaroğlu Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
KAKAOLU FINDIK KREMASINDA YAĞSIZ SÜT TOZU İKAMESİ OLARAK KULLANILAN NOHUT, KESTANE VE KİNOA UNLARININ REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
IŞILAY IŞIK
Aslı Can Karaça Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Süt endüstrisi atıksu arıtma tesisinin enerji verimliliğinin iyileştirilmesi
Enerji Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
EBUBEKİR AKKOYUN
Mahmut Altınbaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Data article on genes that share similar expression patterns with EEF1 complex proteins in hepatocellular carcinoma
Data in Brief, Vol. 29, Ocak 2020, s. 105162, ISSN: 2352-3409
BİTERGE SÜT BURCU
Burcu Biterge Süt Özgün Makale
Evaluation of gold nanoparticles in terms of their use in biomedical applications.
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Vol. 7, No. 10, Ekim 2019, s. 1694-1698, ISSN: 2148-127X
BİTERGE SÜT BURCU,CANPOLAT ELİF
Burcu Biterge Süt Özgün Makale
Computational analysis of TP53 vs. CTNNB1 mutations in hepatocellular carcinoma suggests distinct cancer subtypes with differential gene expression profiles and chromatin states
COMPUTATIONAL BIOLOGY AND CHEMISTRY, Vol. 89, No. -, Ekim 2020, s. 107404-107404, ISSN: 1476-9271
BİTERGE SÜT BURCU
Burcu Biterge Süt Özgün Makale
A mini review on post-translational histone modifications.
MOJ Cell Science and Report, Vol. 3, No. 1, Ocak 2016, s. 47, ISSN: 2374-6912
BİTERGE SÜT BURCU
Burcu Biterge Süt Derleme Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930