Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Pervin Başaran Akocak
Çalışma Alanları
:
Gıda Mikrobiyolojisi
,
Gıda Teknolojileri
,
Fermantasyon Teknolojisi
,
İnovatif Food Teknolojileri
,
Moleküler Biyoloji
Eğitim Durumu
: Cornell University, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
EDİTÖRLÜK
Arama
Hepsini Göster
Türe Göre Grupla
Yıla Göre Grupla
Pharmaceutical Biology
Taylor and Francis Online, 1 Aralık 2021
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran
Editörlük
Dergi Editörlüğü
Yrd. Editör
Pharmaceutical Biology
Taylor and Francis, 1 Ocak 2019
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran
Editörlük
Dergi Editörlüğü
Yrd. Editör
Journal of Food Science and Nutrition
Taylor and Francis, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 1 Ocak 2018
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran
Editörlük
Dergi Editörlüğü
Yrd. Editör
Pharmaceutical Biology
Herald, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 1 Şubat 2017
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran
Editörlük
Dergi Editörlüğü
Yrd. Editör
Pharmaceutial Biology
Taylor and Francis, 6 Nisan 2016
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran
Editörlük
Dergi Editörlüğü
Yayın Kurulu Üyeliği
Pharmaceutical Biology
Taylor and Francis, 30 Nisan 2015
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran
Editörlük
Dergi Editörlüğü
Yayın Kurulu Üyeliği