İLETİŞİM BİLGİLERİ

  • 90-212-2857340
  • capanogl@itu.edu.tr

ALINAN ÖDÜLLER

  • Highly Cited Researcher 2019
    Web of Science Clarivate, 2020
  • "The influence of thermal processing on emulsion properties of defatted hazelnut flour" yayın teşvik ödülü
    TÜBİTAK, 2015
  • The effects of juice processing on black mulberry antioxidants yayın teşvik ödülü
    TÜBİTAK, 2015
  • Colour retention, anthocyanin stability and antioxidant capacity in black carrot (Daucus carota) jams and marmalades: Effect of processing, storage conditions and in vitro gastrointestinal digestion" Tubitak Yayın tesvik
    TÜBİTAK, 2015
  • "Influence of different processing and storage conditions on in vitro bioaccessibility of polyphenols in black carrot jams and marmalades" Tubitak (ULAKBIM) Yayın Teşvik
    TÜBİTAK, 2015
  • Investigating the effect of roasting on functional properties of defatted hazelnut flour by response surface methodology (RSM)" yayın teşvik ödülü
    TÜBİTAK, 2015

ÜYELİKLER

  • 2014
    DOÇENTİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ2014 / -
  • 2013
    Dekan YardımcısıİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ2013 / 2016
  • 2012
    Yrd. Doç. Dr.İstanbul Teknik Üniversitesi2012 / -
  • 2012
    YARDIMCI DOÇENTİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ2012 / 2014
  • 2004
    DoktoraİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)2004 / 2008
  • 2000
    Yüksek LisansİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)2000 / 2002
  • 2000
    Araştırma Görevlisiİstanbul Teknik Üniversitesi2000 / 2012
  • 2000
    ARAŞTIRMA GÖREVLİSİİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ2000 / 2012
  • 1995
    LisansİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ1995 / 1999