ARAMA SONUÇLARI

Toplam 3 adet sonuçtan 3 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Treatment of cheese whey by a cross-flow anaerobic membrane bioreactor: Biological and filtration performance
ENVIRONMENTAL RESEARCH, Vol. 168, No. null, Eylül 2019, s. 109-117, ISSN: 0013-9351
DERELİ RECEP KAAN,VAN DER ZEE FRANK P.,ÖZTÜRK İZZET,VAN LIER JULES B.
Utilization of sheep s milk cheese whey in the manufacture of an alkylphenol flavor concentrate
Journal of Dairy Science, Vol. 87, No. 12, 2004, s. 4001-4003
KILIÇ AKYILMAZ MERAL,LINDSAY ROBERT C
Meral Kılıç Akyılmaz Özgün Makale
Ceramic membrane application for producing high quality end-product from acidic cheese whey based on filtration conditions and immobilized enzymatic activity
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAMA ALI QAHTAN AL-MUTWALLI
Derya Yüksel İmer Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930