ARAMA SONUÇLARI

Toplam 7 adet sonuçtan 7 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Kurutulmuş kırmızı biberlerde aflatoksin ve okratoksin A varlığı
Pamukkale Gıda sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, 13 Eylül 2015
ÖZTEKİN SEBAHAT,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Kurutulmuş kırmızı biberlerde aflatoksin ve okratoksin A varlığı
Pamukkale Gıda sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, 13 Eylül 2015
ÖZAKÇA SEBAHAT,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Sıcaklığın Aspergillus section Nigri üyelerinin gelişme ve okratoksin A oluşturması üzerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
AYŞEGÜL MUTLU
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Sıcaklık ve su aktivitesinin Aspergillus carbonarius'un gelişme ve okratoksin A oluşturması üzerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
PINAR KÜÇÜKAKAR
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Kırmızı pul biberlerde aflatoksin ve okratoksin a varlığının incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
SEBAHAT ÖZAKÇA
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Sıcaklığın Aspergillus section Nigri Üyelerinin Okratoksin A Oluşturması Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Bilecik/TÜRKİYE, Vol. 2, No. 1, Ocak 2015, s. 1-7, ISSN: 2148-2330
MUTLU İNGÖK AYŞEGÜL,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Kuru incirde okratoksin A varlığı ve siyah Aspergillus üyelerinin rolü
Dünya-Gıda, İstanbul/TÜRKİYE, No. 12, 2008, s. 80-87
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,HEPERKAN ZEYNEP DİLEK

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930