ARAMA SONUÇLARI

Toplam 868 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Application of high pressure processing in ensuring food safety NON-THERMAL FOOD PROCESSING OPERATIONS
2023, Elsevier Woodheah Publishing
ÖZKAN GÜLAY, GÜLTEKİN SUBAŞI BÜŞRA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ESATBEYOGLU TUBA
Gülay Özkan Bilimsel KitapKitap Bölümü
Meyve-sebze işleme atıklarından biyobozunur ambalaj materyali üretimi
İTÜ Journal of Food Science and Technology, Ocak 2023, ISSN: 3023-7327
YAZICI BEYZANUR,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gülay Özkan Derleme Makale
Evaluation of Quality Properties and Antioxidant Activity of Bingol Honey
International Food Innovation and Sustainability Congress (IFIS2024), 16 Mayıs 2024
DEMİR NURULLAH,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gülay Özkan Özet Bildiri
Classification of nanosized and lipid based delivery systems and bioavailability
5th International Conference on Food Digestion, Rennes/FRANSA, 4 Nisan 2017
KOYUNCU REYHAN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Chemical composition of arbequina extra virgin olive oil
Functional Food, Nutraceuticals, natural health products and Dietary supplements, 14 Ekim 2014
ULUATA SİBEL,ALTUNTAŞ ÜMİT,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Bioavailability of ACE inhibitory peptides
5th International Conference on Food Digestion, RENNES/FRANSA, 4 Mayıs 2017
DAŞKAYA DİKMEN CEREN,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Bioavailability of ACE inhibitory peptides
5th International Conference on Food Digestion, Rennes/FRANSA, 4 Nisan 2017
DASKAYA-DİKMEN CEREN, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Communicating Food Safety: Ethical Issues in Risk Communication Food Ethics Education
2018, Springer
YAVUZ DÜZGÜN MERVE,ALTUNTAŞ ÜMİT,GULTEKİN OZGUVEN MİNE,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Bilimsel KitapKitap Bölümü
Influence of chilling, freezing and thawing on food bioactives Retention of Bioactives in Food Processing
2022, Springer
TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, CAN KARAÇA ASLI, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Bilimsel KitapKitap Bölümü
Bioavailability enhancement of lipids by encapsulation
5th International Conference on Food Digestion, 4 Nisan 2017
KOYUNCU REYHAN,EZGİ O,OZNUR AA,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Mapping the Urban Food Commons
Bordeaux, Fransa, 21 Ocak 2022 - 22 Ocak 2022
ASLIHAN ŞENEL, HOCİNE ALOİNE-SHAW, SUSANNE DUNNE
Sıdıka Aslıhan Şenel Sanatsal Faaliyet Diğer
65 poster arasında en iyi 2. Poster ödülü
The 4th International Conference on Agro and Food Physics, Diğer, 2000
Filiz Altay Ödül Diğer
Affecting factors on release kinetics of caffeine as a transdermal food supplement from electrospun polyvinyl alcohol or polycaprolactone mats
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ELİF ALAKAŞ
Filiz Altay Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Collecting food history data for finite element analysis of a wagon hitch suppoit
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2001
MEHMET CEVAT SAYIN
Hikmet Kocabaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Valorization of industrial food wastes by production of phenolic antioxidants via fermentation with newly isolated Aspergillus spp.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEHRA GÜLSÜNOĞLU
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Doktora Tamamlandı
Production of functional food ingredient by enzyme and ultrasound assisted extraction from lemon waste
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
NİHAL DURMUŞ
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Doktora Tamamlandı
Valorization of industrial food wastes by production of phenolic antioxidants via fermentation with newly isolated Aspergillus spp.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEHRA GÜLSÜNOĞLU
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Doktora Tamamlandı
Evaluation of the use of niaouli volatile oil incorporated edible films as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ÖZDEN İLGÜZ
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Evaluation of edible films with palmarosa oil as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
NEFİSE BEGÜM KIRCI
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Valorization of plum peels for recovery of phenolic compounds by novel extraction technologies: Characterization, optimization, encapsulation, and functional food application
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MONDHER MZOUGHI
Fatma Ebru Fıratlıgil Tez Doktora Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930