ARAMA SONUÇLARI

Toplam 619 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Optimization of Production Parameters for Single Cell Oil and Metabolite Production from Yarrowia lipolytica Strains
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
AYŞE SAYGÜN
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Doktora Tamamlandı
Evaluation of the use of niaouli volatile oil incorporated edible films as active food packaging for kashar cheese
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ÖZDEN İLGÜZ
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The influence of digestion on the malondialdehyde behaviour in oil-in-water emulsions
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
PINAR BABAT
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
DEVELOPMENT OF FERMENTED PLANT-BASED FOOD STRUCTURES FROM LOCAL OIL SEEDS IN THE SCOPE OF SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ERENAY EREM
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Yüksek Lisans Devam Ediyor
Stabilization of emulsion of olive oil in water by ultrasound treatment
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ÜMMÜ BÜŞRA YAVUZ
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Used cooking oil originated biodiesel as a generator fuel
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2004
MERVE ÇETİNKAYA
Filiz Karaosmanoğlu Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Facile modification of propiolated castor oil via thiol-yne click reaction
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
DAMLA KALAYCI
Hakan Durmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Preperation of oil-based polyurethanes for biomedical applications in the absence of solvent and catalyst
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2007
HANDE MADRA
Fatma Seniha Güner Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The production of h.perforatum oil incorporated antibacterial thermoplastic polyurethane (TPU) nanofibre mat
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
RÜYA KESKİNKAYA
Fatma Seniha Güner Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Analysis of heat transfer in crude oil tanker's cargo tanks and cargo heating system
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
KORAY ŞAHİN
Selma Ergin Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigation on oil removal performances of alternative surfactant structures
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
FULYA FURAT
Umut Kıvanç Şahin Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Encapsulation of echium oil and saffron extract in electrospun nanofibers
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZAHRA NAJAFI
Filiz Altay Tez Doktora Tamamlandı
A new MILP formulation for crude oil scheduling optimization: A case study in a Turkish refinery
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
İREM MARTTİN
Özgür Kabak Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Effects of temperature, shear rate and constituents on rheological properties of tahin (sesame paste)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, No. 85, Ocak 2004, s. 105-111, ISSN: 0022-5142
ALTAY FİLİZ,AK MEHMET
Effects of nanofibers containing starch on rheological properties of olive oil
The 6th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS2012), Zürih/İSVİÇRE, 10 Nisan 2012
OKUTAN NAGİHAN,TERZİ PINAR,ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özet Bildiri
Effect of chemical treatment on the size and structural fractions of olive oil mill wastewater
10th IWA International Symposium on Waste Management Problems in Agro-Industries (AGRO 2019), Rodos/YUNANİSTAN, 19 Haziran 2019
GÜRSOY HAKSEVENLER BETÜL HANDE,ARSLAN ALATON İDİL
İdil Arslan Alaton Özet Bildiri
An Event-Based Continuous-Time MILP for ShortTerm Crude Oil Scheduling
33rd European Symposium on Computer Aided Process Engineering (ESCAPE33), Atina/YUNANİSTAN, Vol. 52, 18 Haziran 2023, s. 727-732
MARTTİN İREM, KURBAN SENA, KUŞOĞLU KAYA GİZEM, KABAK ÖZGÜR, TOPCU YUSUF İLKER
Özgür Kabak Tam metin bildiri
Fabrication and characterization of basil essential oil microcapsule-enriched mayonnaise and its antimicrobial properties against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Food Chemistry, Vol. 359, Nisan 2021, s. 129940, ISSN: 0308-8146
ÖZDEMİR ORHAN NECLA, BAYRAK ALİ, TAT TUBA, YANIK TURAN ZÜHRE NUR, ALTAY FİLİZ, HALKMAN A. KADİR
Filiz Altay Özgün Makale
Electrospun nanofiber encapsulation of thyme oil and the characterization of nanofibers
The IFT Annual Meeting, 2015
BASAK ARIKAN, OZLEM OZKAN, YI-C WANG, NAGIHAN OKUTAN, SUNDARAM GUNASEKARAN, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Bildiri
Effect of nanofibers containing starch on rheological properties of olive oil
The 6th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS, 2012
NAGIHAN OKUTAN, PINAR TERZI, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930