ARAMA SONUÇLARI

Toplam 183 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Inactivation of Pseudomonas Syringae Spp. And Other Microorganisms on Cherry Surfaces by Uv-C and Led Light
2nd International Food Engineering Congress, Ankara/TÜRKİYE, 25 Kasım 2021
BİLGİN AYŞENUR BETÜL
Pervin Başaran Akocak Özet Bildiri
Iprodione Removal by UV-Light-, Zero-Valent Iron- and Zero-Valent Aluminium-Activated Persulfate Oxidation Processes in Pure Water and Simulated Tertiary Treated Urban Wastewater
WATER, Ocak 2021, ISSN: ISSN: 2073-4441
MONTAZERİ BAHAR, KOBA OLGA, ARSLAN ALATON İDİL, ÖLMEZ HANCI TUĞBA
İdil Arslan Alaton Özgün Makale
EFFECT OF ULTRAVIOLET (UV-C) LIGHT AND GASEOUS OZONE ON MICROBIAL AND COLOR QUALITIES OF WHOLE BLACK PEPPER SEEDS (PIPER NIGRUM L.)
Carpathian Journal of Food Science and Technology, Vol. 14, No. 2, Şubat 2022, s. 122-131, ISSN: 2066-6845
DOĞU BAYKUT ESRA, GÜNEŞ GÜRBÜZ
Gürbüz Güneş Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930