Energy-efficient velocity trajectory optimization using dynamic programming for electric vehicles
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ABDULLAH KIZIL
|
Design and development of novel obstacle avoidance algorithms using the fully autonomous wheelchair platform
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
HOSEIN HOUSHYARI
|
Adaptive equivalent consumption minimization strategy with driving pattern recognition for hybrid electric vehicles
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
BARIŞ KALAYCI
|
Otonom sürüş için bulanık hız planlayıcı tasarımı
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
BEKİR ÖZTÜRK
|
Özel bir piston ve kilit mekanizmasına sahip yüksek başlangıç ivmeli göğüs kompresyon cihazının tasarımı, simülasyonu ve üretimi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
AHMET KAĞIZMAN
|
Launch vehicle design, modeling and trajectory optimization
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
EMRE ÜNAL
|
Marmara Denizi ve çevresinin üç boyutlu hız yapısının tomografik görüntülemesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ADİL TARANCIOĞLU
|
Zemin karakterizasyonu amaçlı rayleigh dalgası faz hızı dispersiyon analizinde aktif ve pasif kaynaklı sismik dizilim yöntemlerinin karşılaştırmalı değerlendirmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
AYLİN KARAASLAN
|
Rayleıgh dalgası yüksek modlarının düşey ve radyal bileşen kayıtlarla analizi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
DUYGU ÜNLÜ
|
Kakaolu fındık kremasında yağsız süt tozu ikamesi olarak kullanılan nohut, kestane ve kinoa unlarının reolojik, tekstürel ve duyusal etkilerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
IŞILAY IŞIK
|
Improvement of functional properties of chickpea flour and application in bakery products
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
PARNIA NAZARI
|
Üzüm çekirdeği ekstraktının nohut proteini-akasya gamı kompleks koaservatlarında mikroenkapsülasyonu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
GİZEM ŞEVVAL TOMAR
|
Farklı bitkisel protein kaynaklarının glutensiz bisküvinin kalite özelliklerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
İPEK ENGİ
|
Ticari aquafabanın fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi ve glütensiz kek uygulaması
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
GÖĞEM SANEM DAĞLI
|
Encapsulation of cumin seed oil in chickpea protein- maltodextrin matrix
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ONUR ATLI
|
Nohut protein izolatının arayüzey özellikleri ve stabil emülsiyon oluşumu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
CANSU OLÇAY
|
Aquafabanın yanıt-yüzey metodolojisi ile optimizasyonu ve bitkisel bazlı mayonez üretiminde kullanımı
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MİNE BÜKER
|
Effects of lentil flour on the quality of gluten-free muffins
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
MELTEM ECE GÜLHAN
|
Encapsulation and release of amino acids in double emulsions
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ESRA KOCAMAN
|
Neme karşı yapı dayanıklılığın analizi ve kapiler nem uzaklaştırma yöntemiyle kütlesel su ağırlığı değişiminin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Kültür Üniversitesi, 2024
ERGÜN YAMAN
|