High resolution dielectric anisotropy investigation of carbon nanotube - smectic A liquid crystal dispersion
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
FUNDA GÜVEN
|
Amateur music performances as the right to the city
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
AHMET MÜCAHİT GÜVEN
|
Meteorolojik verilerden yararlanarak dalga yüksekliğinin hesaplanması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
MEHMET GÜVEN GÜNVER
|
Sıfır güven ağ erişim mimarisinde anomali tespiti
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2023
ABBAS BULUT
|
Girişimcilik metodolojilerinden "Yalın yeni girişim" ve bilişim sektöründeki örnek uygulaması
Sosyal Bilimler Enstitüsü, Bahçeşehir Üniversitesi, 2015
ŞAFAK GÜVEN
|
Cemal Reşit Rey'in "Piyano İçin On Halk Türküsü"nün analizi ve iki gitar için düzenlemesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü, Haliç Üniversitesi, 2013
ŞEREF GÜVEN ÜLKER
|
Mercimek proteini ile soğan kabuğu fenolikleri interaksiyonunun fonksiyonel özellikler ve biyoaktivite üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
DENİZ GÜNAL KÖROĞLU
|
Su kefiri taneleri ile fermente edilmiş vişne, nar ve üzüm suyunun antioksidan miktarı ve in vitro biyoerişilebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HANDE YÜCE
|
Bioactivity and functionality of chickpea protein-spent coffee phenolic complex
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
BEYZA VAHAPOĞLU
|
Investigating the effect of a aging on the phenolic content, antioxidant activity and anthocyanins in wines collected from Turkey
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
PINAR PERİ
|
Emerging approaches for non-thermal modification of proteins isolated from de-oiled sunflower cake
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
BÜŞRA GÜLTEKİN SUBAŞI
|
Türkiye'de farklı yörelerde yetişen vişne meyve ekstraktlarında polifenol kapasitesi ve antosiyanin profilinin karşılaştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
KÜBRA AYDINLI
|
The impact of sour cherry phenolic compounds on the functional properties and in vitro digestibility of pea protein
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EZGİ ERSKINE
|
Investigating the valorisation potential of hazelnut by-products: Transforming waste into functional food ingredients
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
FATMA DUYGU CEYLAN
|
Investigating the bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols in an in-vitro epithelial-endothelial co-culture model
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
CEREN ÖZKAN
|
Ozonlama işlemi sırasında doğal kaynak suyunda bromat oluşumunu etkileyen parametreler ve bromat miktarının kontrolünü sağlayan uygulamalar
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HAZAL EYİ
|
Effect of processing steps on the phenolic compounds and protein digestibility of cowpea
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
DAMLA EZGİ UZUN
|
Arı ekmekli ve polenli krem bal üretim prosesinin in vitro biyoaktivite ve biyoerişebilirlik üzerindeki etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Bingöl Üniversitesi, 2024
DAVUT KARAHAN
|
The investigation of antioxidant properties of propolisproducts obtained from Turkey
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ECE ÖZDEMİR
|
Türkiye'de yaygın olarak tüketilen kuru kırmızı meyvelerin içerdiği antioksidan maddelerin biyoerişilebilirliğinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
BUKET SAĞBASAN
|