ARAMA SONUÇLARI

Toplam 1207 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Effect of processing steps on the phenolic compounds and protein digestibility of cowpea
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
DAMLA EZGİ UZUN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Effects of novel food processing techniques on bioaccessibility and transepithelial transport of cranberrybush polyphenols
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
GÜLAY ÖZKAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Sc-Co2 akışkan metodu ile kakao çekirdeği kabuğundaki yağın ekstraksiyonu ve özelliklerinin araştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ERTAN ŞAHİN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadutun meyve suyu ve reçele işlenmesi sırasında antioksidanlarında ve in-vitro biyoerişebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
MERVE TOMAŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Nar sularında tağşiş tespiti için fenolik madde profilinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
EKİN ONGAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Emerging approaches for non-thermal modification of proteins isolated from de-oiled sunflower cake
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
BÜŞRA GÜLTEKİN SUBAŞI
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Mercimek proteini ile soğan kabuğu fenolikleri interaksiyonunun fonksiyonel özellikler ve biyoaktivite üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
DENİZ GÜNAL KÖROĞLU
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Arı ekmekli ve polenli krem bal üretim prosesinin in vitro biyoaktivite ve biyoerişebilirlik üzerindeki etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Bingöl Üniversitesi, 2024
DAVUT KARAHAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Investigating the valorisation potential of hazelnut by-products: Transforming waste into functional food ingredients
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
FATMA DUYGU CEYLAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Su kefiri taneleri ile fermente edilmiş vişne, nar ve üzüm suyunun antioksidan miktarı ve in vitro biyoerişilebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HANDE YÜCE
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Improving the bioaccessibility of tomato pomace bioactives by excipient emulsion in bread and tomato sauce samples
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ELİFSU NEMLİ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Domatesin farklı yöntemlerle sosa işlenmesi ve son ürüne çeşitli fonksiyonel bileşen ilavesinin domates sosunun biyoaktivitesi ve biyoyararlılığı üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yıldız Teknik Üniversitesi, 2016
MERVE TOMAŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Encapsulation of sour cherry juice concentrate with spray drying and increasing encapsulation yield by using various proteins
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
AYŞE SİTARE KARAKAŞ TİFTİKCİ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Ozonlama işlemi sırasında doğal kaynak suyunda bromat oluşumunu etkileyen parametreler ve bromat miktarının kontrolünü sağlayan uygulamalar
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HAZAL EYİ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Bioactivity and functionality of chickpea protein-spent coffee phenolic complex
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
BEYZA VAHAPOĞLU
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Meyve ve sebzelerden elde edilen ekstraktların, fenolik madde miktarı ve antioksidan kapasitelerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ASLI GÜZEL
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Türkiye'de farklı yörelerde yetişen vişne meyve ekstraktlarında polifenol kapasitesi ve antosiyanin profilinin karşılaştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
KÜBRA AYDINLI
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadut püresi ilaveli sütten yoğurt eldesinde fermentasyonun fenolik madde miktarı, in-vitro biyoerişebilirlik ve fiziksel özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
NİHAL DURMUŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Polyphenol content and in vitro bioavailability of black carrot (Daucus carota) pomace and peel
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
FATMA DAMLA BİLEN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
In vitro bioaccessibility of anthocyanins in black chokeberry (Aronia melanocarpa) added yogurts
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
GİZEM ÇATALKAYA
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930