ARAMA SONUÇLARI

Toplam 136 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
A fuzzy approach to qualitative cross impact analysis
Omega, Vol. 32, No. 6, Aralık 2004, s. 443-458, ISSN: 03050483
ASAN UMUT,BOZDAĞ CAFER ERHAN,POLAT SEÇKİN
Cafer Erhan Bozdağ Özgün Makale
Production of high omega-3 content schizochytrium sp S31 in Bioreactor
6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoterknoloji Kongresi, Adan/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOĞA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Melek Tüter Tam metin bildiri
Production of High Omega-3 Content Schizochytrium sp. S31 in Bioreactor
VI. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Adana/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOGA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Melek Tüter Tam metin bildiri
A fuzzy approach to qualitative cross impact analysis
Omega, Vol. 32, No. 6, Aralık 2004, s. 443-458, ISSN: 03050483
ASAN UMUT, ERHAN BOZDAĞ CAFER, POLAT SEÇKİN
Seçkin Polat Özgün Makale
Production of lipase-catalyzed structured lipid from olive oil with omega-3 polyunsaturated fatty acids
Food Science and Biotechnology, Vol. 18, No. 1, Şubat 2009, s. 79-83, ISSN: 1226-7708
KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA,CAN KARAÇA ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
Aslı Can Karaça Özgün Makale
Human Milk Fat Substitutes Containing Omega 3 Fatty Acids
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, No. 10, Mayıs 2006, s. 3717-3722, ISSN: 0021-8561
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C,KARAALİ ARTEMİS
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Production of lipase catalyzed structured lipid from olive oil with omega 3 polyunsaturated fatty acids
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY, Vol. 18, No. 1, Ocak 2009, s. 79-83, ISSN: 1226-7708
KAHVECİ DERYA,CAN ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
Repeated hydrolysis process is effective for enrichment of omega 3 PUFA in salmon oil by Candida rugosa lipase
FOOD CHEMISTRY, Vol. 129, No. 4, Haziran 2011, s. 1552-1558, ISSN: 0308-8146
KAHVECİ DERYA,XU XUEBİNG
Bioimprinted immobilization of Candida antarctica lipase A for concentration of omega 3 polyunsaturated fatty acids
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, Vol. 89, Ekim 2012, s. 1839-1845, ISSN: 0003-021X
KAHVECİ DERYA,XU XUEBİNG
Enzymatic processing of omega 3 long chain polyunsaturated fatty acid oils
Current Nutrition Food Science, Vol. 11, No. 3, Kasım 2015, s. 167-176, ISSN: 1573-4013
KAHVECİ DERYA,WEİ WEİ,XU XUEBİNG
Modeling and optimization of lipase catalyzed hydrolysis of salmon oil for facile and efficient concentration of omega 3 PUFA
Global Journal of Biochemistry, Vol. 2, No. 2, 2010, s. 124-133
KAHVECİ DERYA, XU XUEBİNG
Production of high omega-3 content schizochytrium sp S31 in Bioreactor
6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoterknoloji Kongresi, Adan/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOĞA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Tam metin bildiri
Production of High Omega-3 Content Schizochytrium sp. S31 in Bioreactor
VI. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Adana/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOGA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Tam metin bildiri
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi,
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) III. Bitkisel Yağ Kongresi, İZMİR/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi
III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017, s. 89-89
YÜCETEPE AYSUN, DASKAYA-DİKMEN CEREN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Omega-3 Yağ Asitlerinin Biyoyararlılığının Arttırılmasında Mikro- Ve NanoEnkapsülasyon Uygulamaları
Yabited 3. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 13 Nisan 2017
KASAPOĞLU KADRİYE NUR,GENÇ SEDA,ÖZÇELİK BERAAT
Nanoemulsification and nanoencapsulation of omega-3 fatty acids
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ/TÜRKİYE, 7 Mayıs 2015, s. 145-145
MUTLU SİMGE, TİRİÇ İDİL, YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ocak 2021, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930