Effect of Atmospheric Non-thermal Plasma Against Food-Borne Bacteria on Food Packaging Film Surfaces
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
DİLAN DOĞANÖZ
|
DEVELOPING AN ALTERNATIVE BIOLOGICAL CONTROL METHOD AGAINST ASPERGILLUS CARBONARIUS GROWTH AND ITS OCHRATOXIN A PRODUCTION ON GRAPE
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
GÜLİZ KONUŞUR
|
Biological control of Aspergillus flavus growth and its aflatoxin b1 production by antagonistic yeasts
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
DİLARA NUR DİKMETAŞ
|
BİTKİSEL KAYNAKLI GIDA ATIKLARINDAN ELDE EDİLEN EKSTRAKTLARIN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
YAĞMUR KÜÇÜKDUMAN
|
Effect of atmospheric non-thermal plasma against food-borne bacteria on food packaging film surfaces
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
DİLAN DOĞANÖZ
|
Polende bulunan biyoaktif bileşenlerin enkapsülasyonu ile biyoerişilebilirliğin artırılması ve antimikrobiyal özelliklerin değerlendirilmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
ASLI AKDAŞ
|
Laktik asit bakterilerinden elde edilen postbiyotiklerin antifungal etkinliğinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
ZEYNEP AKİNAN ERDEM
|
Akrilik asit tabanlı polimerik hidrojellerden farklı vücut sıvılarını taklit eden ph ortamlarında antidiyabetik ilaç salınımı
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MELEK ÖZTÜRK
|
Sezyum atomik gaz hücresinin yüksek çözünürlüklü spektroskopisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
BERFİN MUHLİSE CAKLI
|
Structural, optical and mechanical properties of polyacrylamide hydrogels doped with multiwalled carbon nanotubes
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
MERT CAN ÖZTÜRK
|
Managing strategic reorientation of new ventures in a developing country context
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ANIL ŞEN
|
Fındığın optimum satış süresinin belirlenmesi: oyun teorisi ve karar kriterleri yaklaşımları
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MELİKE MUNTAŞ
|
MLM tipte yapılandırılmış yağlar ile D vitamini enkapsülasyonu ve biyoerişilebilirliğinin araştırılması
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
SİBEL ARAZ
|
SICAK YEMEKLERDE SOĞUTMA HIZININ A ve C VİTAMİNİ MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
AYSU ÇAĞLA YENİSOY
|
PROPOLİSİN FENOLİK EKSTRAKTININ LİPOZOMAL ENKAPSÜLASYONU VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
BÜŞRA KEVŞEK
|
Development of pea protein agar based biodegradable film with the incorporation of essential oils
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
SELİN ÖZHAN
|
Çeşitli bitkisel sütlerin mikrobiyal ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
SEÇİN BURCU SEZGİN
|
Sustainable strategies to obtain protein from brewery wastes and evaluation of film forming properties
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
HANDE YENİPAZAR
|
DEPOLAMA KOŞULLARINDA UYGULANAN ULTRASONİK MİST UYGULAMALARININ BAZI SEBZELERDE KALİTE KAYIPLARI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
TUĞÇE MESCİ
|
Encapsulation of echium oil and saffron extract in electrospun nanofibers
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZAHRA NAJAFI
|