ARAMA SONUÇLARI

Toplam 2 adet sonuçtan 2 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Gelatin nanofibers with black elderberry, Au nanoparticles and SnO2 as intelligent packaging layer used for monitoring freshness of Hake fish
FOOD CHEMISTRY, Vol. 437, Ocak 2024, ISSN: 0308-8146
ALTAY FİLİZ
Zein or gelatin nanofibers loaded with au nanospheres, SnO2 or black elderberry extract used as active and smart packaging layers for various fish fillets
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
TURGAY ÇETİNKAYA
Filiz Altay Tez Doktora Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930