ARAMA SONUÇLARI

Toplam 40 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Capillary Electrophoresis: Basic Principles Capillary Electrophoresis in Food Analysis
2022, s. 1-29, Bentham Science Publisher
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Bilimsel KitapKitap Bölümü
The Chemical Sensory Informatics of Food Measurement Analysis Integration
2015, ACS Symposium Series; American Chemical Society
APAK MUSTAFA REŞAT,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,UZER ARDA AYŞEM
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Proposal of a New Spatial Interpolation Technique Based on the Harmonic Analysis
3rd International Symposium for Agriculture and Food – ISAF 2017, 18 Ekim 2017
KOÇAK KASIM,ÖZGÜR EVREN
Kasım Koçak Özet Bildiri
Collecting food history data for finite element analysis of a wagon hitch suppoit
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2001
MEHMET CEVAT SAYIN
Hikmet Kocabaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The analysis of food additives and inorganic anions in bread by ion chormatographic method with conductivity detector
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
ZEYNEP MELİS ARKAN
Gülçin Yılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Fumonisin B1 contamination in dried figs
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag/ÇEK CUMHURİYETİ, 7 Kasım 2007, s. 275
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,HEPERKAN ZEYNEP DİLEK
Occurence of ochratoxin A in dried figs
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag/ÇEK CUMHURİYETİ, 7 Kasım 2007, s. 271
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,HEPERKAN ZEYNEP DİLEK
Kinetic Analysis of Different Forest Residues in Slow Pyrolysis
ICAFOF – International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Kapadokya Nevşehir/TÜRKİYE, Vol. 1, No. 1, 15 Mayıs 2017, s. 1307-1307
ÇEPELİOĞULLAR ÖZGE,AÇMA HANZADE,YAMAN SERDAR
Serdar Yaman Özet Bildiri
A Direct and Sensitive Analysis Method for Biogenic Amines in Dairy Products by Capillary Electrophoresis Coupled with Contactless Conductivity Detection
Food Analytical Methods, Vol. 11, No. 5, Mayıs 2018, s. 1374-1379, ISSN: 1936-9751
ADIMCILAR VESELİNA,ÖZTEKİN NEVİN,BERKER FATMA BEDİA
Comparison of the Terpene Lactones and Flavonols Contents in Ginkgo Biloba Commercial Samples and the NIST Standard Reference Materials Using LC UV MS
JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS, Vol. 15, 2007, s. 55-62, ISSN: 1021-9498
ÖZCAN MUSTAFA, MCAULEY BRENDAN, CHEN PEİ
Mustafa Özcan Özgün Makale
Gravity Model of Turkey s Fresh and Processed Fruit and Vegetable Export to the EU A Panel Data Analysis
Journal of International Food and Agribusiness Marketing, Vol. 18, No. 3/4, 2006, s. 7-21
,ATICI CEMALGÜLOĞLU BÜLENT
Bülent Güloğlu Özgün Makale
A Direct and Sensitive Analysis Method for Biogenic Amines in Dairy Products by Capillary Electrophoresis Coupled with Contactless Conductivity Detection
Food Analytical Methods, Vol. 11, No. 5, Mayıs 2018, s. 1374-1379, ISSN: 1936-9751
ADIMCILAR VESELİNA,ÖZTEKİN NEVİN,BERKER FATMA BEDİA
Size Properties of Legume Seeds of Different Varities Using Image Analysis
Journal of Food Engineering, Vol. 99, No. 4, Ağustos 2010, s. 445-451, ISSN: 0260-8774
FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, SARKA EVZEN, BUBNİC Z, SCHEJBAL M, KADLEC P
Fatma Ebru Fıratlıgil Özgün Makale
Rapid evaluation and discrimination of irradiated carbohydrates using FT Raman spectroscopy and canonical discriminant analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 87, No. 7, Mayıs 2007, s. 1244-1251, ISSN: 00225142
KIZIL RAMAZAN,JOSEPH IRUDAYARAJ
Ramazan Kızıl Özgün Makale
Kinetic Analysis of Different Forest Residues in Slow Pyrolysis
ICAFOF – International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Kapadokya Nevşehir/TÜRKİYE, Vol. 1, No. 1, 15 Mayıs 2017, s. 1307-1307
ÇEPELİOĞULLAR ÖZGE,AÇMA HANZADE,YAMAN SERDAR
Hanzade Açma Özet Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930