ARAMA SONUÇLARI

Toplam 40 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Capillary Electrophoresis: Basic Principles Capillary Electrophoresis in Food Analysis
2022, s. 1-29, Bentham Science Publisher
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Bilimsel KitapKitap Bölümü
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
The Chemical Sensory Informatics of Food Measurement Analysis Integration
2015, ACS Symposium Series; American Chemical Society
APAK MUSTAFA REŞAT,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,UZER ARDA AYŞEM
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Proposal of a New Spatial Interpolation Technique Based on the Harmonic Analysis
3rd International Symposium for Agriculture and Food – ISAF 2017, 18 Ekim 2017
KOÇAK KASIM,ÖZGÜR EVREN
Kasım Koçak Özet Bildiri
Collecting food history data for finite element analysis of a wagon hitch suppoit
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2001
MEHMET CEVAT SAYIN
Hikmet Kocabaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The analysis of food additives and inorganic anions in bread by ion chormatographic method with conductivity detector
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
ZEYNEP MELİS ARKAN
Gülçin Yılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Fumonisin B1 contamination in dried figs
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag/ÇEK CUMHURİYETİ, 7 Kasım 2007, s. 275
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,HEPERKAN ZEYNEP DİLEK
Occurence of ochratoxin A in dried figs
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag/ÇEK CUMHURİYETİ, 7 Kasım 2007, s. 271
KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,HEPERKAN ZEYNEP DİLEK
Innovative Food Analysis
2020, s. 41-65, Elsevier Science Publishing Co Inc.
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, TOMAŞ MERVE, ÖZDAL TUĞBA, YOLCI ÖMEROĞLU PERİHAN, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Innovative Food Analysis
Londra/İNGİLTERE, 2020, s. 249-268, Elsevier Science Publishing Co Inc.
GÜLDİKEN BURCU, KARLIAGA SİMGE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, YOLCI ÖMEROĞLU PERİHAN, KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Optical characterization of olive and sun flower oils via mueller matrix polarimetry in combination with principal component analysis
Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 15, Ocak 2021, ISSN: 2193-4126
DERMAN İREM DENİZ, ŞENEL ESAT CAN, OPAR EKİN, FERHANOĞLU ONUR, POLAT ÖMER
Onur Ferhanoğlu Özgün Makale
Analysis of Actors’ Roles in Sustainable Agri-Food Waste Management
16th International Logistics and Supply Chain Congress - LMSCM 2018, Denizli/TÜRKİYE, 18 Ekim 2018, s. 81-81
SERDAR ASAN ŞEYDA, KADAİFÇİ ÇİĞDEM
Determination of Fluoride Content in Infant Food Samples by Sample Stacking Capillary Electrophoresis-Indirect UV Detection and the Estimation of Daily-Fluoride-Intake
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 121, Ağustos 2023, ISSN: 0889-1575
KALAYCIOĞLU ZEYNEP
Zeynep Kalaycıoğlu Özgün Makale
Sample Stacking–Capillary Electrophoretic Analysis of Nitrate and Nitrite in Organic- and Conventional-Originated Baby Food Formulas from Turkey
American Chemical Society (ACS) Omega, Vol. 8, No. 5, Ocak 2023, s. 5097-5102, ISSN: 2470-1343
KAMİLOVA NİGAR, KALAYCIOĞLU ZEYNEP, GÖLCÜ AYŞEGÜL
Zeynep Kalaycıoğlu Özgün Makale
Antioxidant activities, aliphatic organic acid and sugar contents of Anatolian bee bread: characterization by principal component analysis
European Food Research and Technology, Vol. 249, No. 5, Mart 2023, s. 1351-1361, ISSN: 1438-2377
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, DEMİR KANBUR ESRA, KOLAYLI SEVGİ, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Özgün Makale
Deep eutectic solvents for the food industry: extraction, processing, analysis, and packaging applications – a review
Informa UK Limited, Temmuz 2023, ISSN: 1040-8398
CASTRO-MUÑOZ ROBERTO, CAN KARAÇA ASLI, KHARAZMİ MOHAMMAD SAEED, BOCZKAJ GRZEGORZ, HERNÁNDEZ-PİNTO FERNANDA JİMENA, SİDDİQUİ SHAHİDA ANUSHA, JAFARİ SEİD MAHDİ
Aslı Can Karaça Derleme Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930