ARAMA SONUÇLARI

Toplam 43 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Urban food shopping trends: An analysis of Istanbuls grocery preferences via multi group structural equation model
Cities, Vol. 167, Aralık 2025, ISSN: 0264-2751
KISACIK AYŞE BURCU,KORAMAZ TURGAY KEREM
Turgay Kerem Koramaz Özgün Makale
Capillary Electrophoresis: Basic Principles Capillary Electrophoresis in Food Analysis
2022, s. 1-29, Bentham Science Publisher
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Bilimsel KitapKitap Bölümü
The Chemical Sensory Informatics of Food Measurement Analysis Integration
2015, ACS Symposium Series; American Chemical Society
APAK MUSTAFA REŞAT,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,UZER ARDA AYŞEM
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Proposal of a New Spatial Interpolation Technique Based on the Harmonic Analysis
3rd International Symposium for Agriculture and Food – ISAF 2017, 18 Ekim 2017
KOÇAK KASIM,ÖZGÜR EVREN
Kasım Koçak Özet Bildiri
Collecting food history data for finite element analysis of a wagon hitch suppoit
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2001
MEHMET CEVAT SAYIN
Hikmet Kocabaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The analysis of food additives and inorganic anions in bread by ion chormatographic method with conductivity detector
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
ZEYNEP MELİS ARKAN
Gülçin Yılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Innovative Food Analysis
Londra/İNGİLTERE, 2020, s. 249-268, Elsevier Science Publishing Co Inc.
GÜLDİKEN BURCU, KARLIAGA SİMGE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, YOLCI ÖMEROĞLU PERİHAN, KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Innovative Food Analysis
2020, s. 41-65, Elsevier Science Publishing Co Inc.
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, TOMAŞ MERVE, ÖZDAL TUĞBA, YOLCI ÖMEROĞLU PERİHAN, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Optical characterization of olive and sun flower oils via mueller matrix polarimetry in combination with principal component analysis
Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 15, Ocak 2021, ISSN: 2193-4126
DERMAN İREM DENİZ, ŞENEL ESAT CAN, OPAR EKİN, FERHANOĞLU ONUR, POLAT ÖMER
Onur Ferhanoğlu Özgün Makale
Analysis of Actors’ Roles in Sustainable Agri-Food Waste Management
16th International Logistics and Supply Chain Congress - LMSCM 2018, Denizli/TÜRKİYE, 18 Ekim 2018, s. 81-81
SERDAR ASAN ŞEYDA, KADAİFÇİ ÇİĞDEM
A novel slurry sampling analysis of Pb in different water samples by electrothermal atomic absorption spectrometry after coprecipitation with Co pyrrolidine dithiocarbomate complex
XIII Italian-Hungarian Symposium on spectrochemistry: Environmental pollution and food chemistry, 20 Nisan 2008
BAYSAL ASLİ, AKMAN SULEYMAN, CALIŞIR FERAH
Aslı Baysal Özet Bildiri
Combination of ultrasound-assisted ethyl chloroformate derivatization and switchable solvent liquid-phase microextraction for the sensitive determination of L-methionine in human plasma by GC-MS
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE, Vol. 43, No. 6, Mart 2020, s. 1100-1106, ISSN: 1615-9306
ERARPAT SEZİN,BODUR SÜLEYMAN,ÖZTÜRK ER ELİF,BAKIRDERE SEZGİN
Food waste management analysis in Istanbul by using a decision-making tool
11th International Conference on Sustainable Solid Waste Management, 19 Haziran 2024
MAÇİN KADRİYE ELİF,DAMGAARD ANDERS,ARIKAN OSMAN ATİLLA
Osman Atilla Arıkan Tam metin bildiri
Understanding the influence of in situ produced dextran on wheat dough baking performance: Maturograph, biaxial extension, and dynamic mechanical thermal analysis
Food Hydrocolloids, Vol. 131, No. 107844, Ekim 2022, s. 1-11, ISSN: 0268-005X
WANG YAQİN, TACER CABA ZEYNEP, IMMONEN MİKKO, KEMELL MARİANNA, VARİS JUTTA JOHANNA, JİAN CHİNG, MAİNA NDEGWA HENRY
Zeynep Tacer Caba Özgün Makale
Novel approaches in sensory analysis for food pairing applications
4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 20 Mayıs 2021
TACER CABA ZEYNEP
Zeynep Tacer Caba Özet Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930