ARAMA SONUÇLARI

Toplam 40 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

The Chemical Sensory Informatics of Food Measurement Analysis Integration
2015, ACS Symposium Series; American Chemical Society
APAK MUSTAFA REŞAT,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,UZER ARDA AYŞEM
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Isıl Analiz Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 555-571, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Capillary Electrophoresis: Basic Principles Capillary Electrophoresis in Food Analysis
2022, s. 1-29, Bentham Science Publisher
KALAYCIOĞLU ZEYNEP, BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Bilimsel KitapKitap Bölümü
Proposal of a New Spatial Interpolation Technique Based on the Harmonic Analysis
3rd International Symposium for Agriculture and Food – ISAF 2017, 18 Ekim 2017
KOÇAK KASIM,ÖZGÜR EVREN
Kasım Koçak Özet Bildiri
Collecting food history data for finite element analysis of a wagon hitch suppoit
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2001
MEHMET CEVAT SAYIN
Hikmet Kocabaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The analysis of food additives and inorganic anions in bread by ion chormatographic method with conductivity detector
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
ZEYNEP MELİS ARKAN
Gülçin Yılmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
A Review On Multi-Residue Pesticide Analysis Of Fruits And Vegetables By Gas Chromatography (GC) And Liquid Chromatography (LC).
International Food Congress. Novel Approaches in Food Industry, Kuşadası/TÜRKİYE, 26 Mayıs 2014
ÇATALKAYA GİZEM, CEYLAN FATMA DUYGU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ERDİL DİLARA
Overview and trends in electrochemical sensors, biosensors and cellular antioxidant assays for oxidant and antioxidant determination in food
Talanta, No. 283, Kasım 2024, ISSN: 1873-3573
ADRAR NABIL,GÜLSÜNOĞLU KONUŞKAN ZEHRA,CEYLAN ADRAR FATMA DUYGU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Deep eutectic solvents for the food industry: extraction, processing, analysis, and packaging applications – a review
Informa UK Limited, Temmuz 2023, ISSN: 1040-8398
CASTRO-MUÑOZ ROBERTO, CAN KARAÇA ASLI, KHARAZMİ MOHAMMAD SAEED, BOCZKAJ GRZEGORZ, HERNÁNDEZ-PİNTO FERNANDA JİMENA, SİDDİQUİ SHAHİDA ANUSHA, JAFARİ SEİD MAHDİ
Aslı Can Karaça Derleme Makale
A novel slurry sampling analysis of Pb in different water samples by electrothermal atomic absorption spectrometry after coprecipitation with Co pyrrolidine dithiocarbomate complex
XIII Italian-Hungarian Symposium on spectrochemistry: Environmental pollution and food chemistry, 20 Nisan 2008
BAYSAL ASLİ, AKMAN SULEYMAN, CALIŞIR FERAH
Aslı Baysal Özet Bildiri
Gravity Model of Turkey s Fresh and Processed Fruit and Vegetable Export to the EU A Panel Data Analysis
Journal of International Food and Agribusiness Marketing, Vol. 18, No. 3/4, 2006, s. 7-21
,ATICI CEMALGÜLOĞLU BÜLENT
Bülent Güloğlu Özgün Makale
Kinetic Analysis of Different Forest Residues in Slow Pyrolysis
ICAFOF – International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Kapadokya Nevşehir/TÜRKİYE, Vol. 1, No. 1, 15 Mayıs 2017, s. 1307-1307
ÇEPELİOĞULLAR ÖZGE,AÇMA HANZADE,YAMAN SERDAR
Serdar Yaman Özet Bildiri
Rapid evaluation and discrimination of irradiated carbohydrates using FT Raman spectroscopy and canonical discriminant analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 87, No. 7, Mayıs 2007, s. 1244-1251, ISSN: 00225142
KIZIL RAMAZAN,JOSEPH IRUDAYARAJ
Ramazan Kızıl Özgün Makale
Innovative Food Analysis
Londra/İNGİLTERE, 2020, s. 249-268, Elsevier Science Publishing Co Inc.
GÜLDİKEN BURCU, KARLIAGA SİMGE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, YOLCI ÖMEROĞLU PERİHAN, KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Innovative Food Analysis
2020, s. 41-65, Elsevier Science Publishing Co Inc.
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, TOMAŞ MERVE, ÖZDAL TUĞBA, YOLCI ÖMEROĞLU PERİHAN, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Bioactive component analysis Innovative Food Analysis
Channai/HİNDİSTAN, 2021, s. 41-65, Elsevier Science Publishing Co Inc.
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, TOMAŞ MERVE, ÖZDAL TUĞBA, YOLCI ÖMEROĞLU PERİHAN, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Merve Tomaş Bilimsel KitapKitap Bölümü bioactive compounds

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930