SÜLEYMAN ERGUNER "MEVLANA " ALBÜMÜ - MEVLEVİ MÜZİĞİ'NDEN ÖRNEKLER
İSTANBUL , KALİTE PLAKÇILIK, 17 Aralık 2003
SÜLEYMAN ERGUNER VE TOPLULUĞU
|
Farklı bitkisel protein kaynaklarının glutensiz bisküvinin kalite özelliklerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
İPEK ENGİ
|
Akışla şekillendirme uygulanmış AA7075 kalite alüminyum alaşımının mekanik ve korozyon özelliklerine retrogresyon ve yeniden yaşlandırma işleminin etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
EDA URAL
|
UV-C ışık uygulamasının taze kesilmiş deveci armutunun dekontaminasyonu ve kalite parametreleri üzerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
GÖZDE OĞUZ KORKUT
|
Gerçek zaman-imge işleme temelli kumaş kalite kontrol sistemi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2025
MEHMET ERDOĞAN
|
Kakao alkalizasyonu prosesinin optimizasyonu ve kalite üzerindeki etkisinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2025
ERTAN ŞAHİN
|
26MnB5 KALİTE ÇELİĞİN STATİK DEFORMASYON YAŞLANMASI DAVRANIŞININ İNCELENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2025
ŞEYMANUR BOZ
|
Kentsel açık mekân olarak caddelerin kalite kriterleri bağlamında değerlendirilmesi ve kavramsal bir model önerisi: Van Cumhuriyet Caddesi örneği
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ASUDE BOLAT
|
DEPOLAMA KOŞULLARINDA UYGULANAN ULTRASONİK MİST UYGULAMALARININ BAZI SEBZELERDE KALİTE KAYIPLARI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
TUĞÇE MESCİ
|
DBUVC ve UVCLED ışınlamanın kiraz ve vişne yüzeyinde mikrobiyel inaktivasyona ve meyve kalite özelliklerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
AYŞENUR BETÜL BİLGİN
|
UV-C ışık uygulamasının ekmeklerde D vitamini sentezine ve kalite metriklerine etkisi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EDANUR KÖMÜRLÜ
|
PROPOLİSİN FENOLİK EKSTRAKTININ LİPOZOMAL ENKAPSÜLASYONU VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
BÜŞRA KEVŞEK
|
Üretim esnasında (on-line) kalite izleme sistemlerinin iplikhane verimliliği ve iplik kalitesi üzerindeki etkilerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2000
FATMA SELCEN KILINÇ
|
Çok taraflı inşaat projelerinde kalite yönetim sistemi kurulumu önerisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MERT YANAŞIK
|
Tahribatsız ve hızlı yöntemlerle kırmızı biber ve fındıkta kalite kontrolü
Fen Bilimleri Enstitüsü, Süleyman Demirel Üniversitesi, 2008
MELTEM ÖZCAN
|
Bağımsız örneklem testiyle patent kalite kriterleri değerlendirmesi: Beyaz eşya sektöründe bir uygulama
Sosyal Bilimler Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
EKREM AYHAN ÇAKAY
|
Endüstriyel ve geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı pekmez çeşitlerinin bazı fizikokimyasal ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
DİLEK ERBİL
|
Soğuk depolamada farklı sıcaklık ve ambalajlama koşullarının kıymanın kalite parametrelerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
SEMRA PEKTAŞ
|
Proje planlamada PERT-GERT analizleri ve süreçlerin kalite kontrolü: Levent-Ayazağa Metro Projesi uygulaması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2009
BERNA ÖZDEN
|
Pişirme parametrelerinin çilekli keklerin kalite özellikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
SEDA YAYLALI
|