ARAMA SONUÇLARI

Toplam 8 adet sonuçtan 8 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay Kitap
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink (in Yogurt in Health and Disease Prevention)
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay Kitap
Factors affecting textural properties of ayran
International Dairy Symposium, Süleyman Demirel Üniversitesi, 24 Mayıs 2004
KILIC MERAL, KOKSOY AYSEL, OZDEMIR ULKU
Meral Kılıç Akyılmaz Tam metin bildiri
Fortification of ayran (drinking yoghurt) with encapsulated cocoa hull waste extract by nano-liposomal sytems, shelf life and bioaccessibility studies
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
GÖKÇE ALTIN
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Effects of water and salt level on rheological properties of ayran a Turkish yoghurt drink
International Dairy Journal, Vol. 13, No. 10, Ocak 2003, s. 835-839, ISSN: 09586946
KÖKSOY A,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz Özgün Makale
INFLUENCE OF FERMENTATION CONDITIONS ON RHEOLOGICAL PROPERTIES AND SERUM SEPARATION OF AYRAN
Journal of Texture Studies, Vol. 35, No. 4, Ekim 2004, s. 415-428, ISSN: 0022-4901
ÖZDEMİR Ü,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz Özgün Makale
Use of hydrocolloids in textural stabilization of a yoghurt drink ayran
Food Hydrocolloids, Vol. 18, No. 4, Temmuz 2004, s. 593-600, ISSN: 0268005X
KÖKSOY A,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz Özgün Makale
SALMONELLA TYPHIMURIUM A KARŞI KEKIK VE DEREOTU ESANSİYEL YAĞLARININ ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
ıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DEMİRCİ BURCU,AYRAN ZEYNEP,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930