ARAMA SONUÇLARI

Toplam 5 adet sonuçtan 5 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Stabilization of solid lipid nanoparticles with glycyrrhizin
European Food Research and Technology, Mart 2023, ISSN: 14382377
SALMİNEN HANNA, KASAPOĞLU KADRİYE NUR, ÖZÇELİK BERAAT, WEİSS JOCHEN
Effect of the type of the emulsifier on the physical and chemical stability of oil-in-water emulsions
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yeditepe Üniversitesi, 2017
DUYGU KIBICI
Derya Kahveci Karıncaoğlu Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Effect of emulsifier type, maltodextrin, and β-cyclodextrin on physical and oxidative stability of oil-in-water emulsions
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 84, No. 6, Mart 2019, s. 1273-1280, ISSN: 0022-1147
KİBİCİ DUYGU,KAHVECİ DERYA
Utilization of exopolysaccharide produced by Leuconostoc lactis GW-6 as an emulsifier for low-fat mayonnaise production
Elsevier BV, Vol. 226, Ocak 2023, ISSN: 0141-8130
KARASU SALİH, DERTLİ ENES, TEKİN ÇAKMAK ZEYNEP HAZAL, YALMANCI DİLARA
Enes Dertli Özgün Makale
Influence of emulsifier type on the stabilization of palm olein double emulsion (W/O/W)-based delivery systems for reduced calorie foods
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
GAMZE HANBEYOĞLU AKTÜRK
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930