Toggle navigation
Ana Sayfa
Fakülte ve Enstitü
RAPORLAR
BİLİMSEL YAYINLAR
RAPORLAR
Kurumun Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Yıllara Göre Yayın Dağılımı
Birimlerin Türlere Göre Yayın Dağılımı
Alanlara Göre Yayın Sayılarının Dağılımı
Ulusal ve Uluslararası İşbirlikleri ile Üretilen Yayınlar
İSTATİSTİKLER
Öğretim Üyesi Başına Yayın Sayıları
Yayınlardaki Yazar Sayısı
ISI İndekslerine Giren Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Diğer Dergilerde En Fazla Yayın Yapan Akademisyenler
Uluslararası Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
Ulusal Kongrelerde En Fazla Bildiri Sunan Akademisyenler
En Fazla Kitap Yazan Akademisyenler
BİLİMSEL PROJELER
RAPORLAR
xx
yy
aa
bb
cc
ATIFLAR & TANINIRLIK
PATENT
ÖDÜLLER
BİLİMSEL FAALİYETLER
BİLİMSEL ETKİNLİKLER
PERSONEL
RAPORLAR
S.S.S.
EN
ARAMA SONUÇLARI
Toplam
5
adet sonuçtan
5
tanesi görüntülenmektedir.
Arama
>Arama
Makale
Patent
Proje
Kitap
Ödül
Tez
Bildiri
Sanatsal Faaliyet
Yıllara göre arama
Tümünü göster
2024yılından beri
2023yılından beri
2019yılından beri
Özel Aralık Girişi
Stabilization of solid lipid nanoparticles with glycyrrhizin
European Food Research and Technology, Mart 2023, ISSN: 14382377
SALMİNEN HANNA, KASAPOĞLU KADRİYE NUR, ÖZÇELİK BERAAT, WEİSS JOCHEN
Kadriye Nur Kasapoğlu
Özgün Makale
encapsulation
emulsifier
Effect of the type of the emulsifier on the physical and chemical stability of oil-in-water emulsions
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yeditepe Üniversitesi, 2017
DUYGU KIBICI
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
Effect of emulsifier type, maltodextrin, and β-cyclodextrin on physical and oxidative stability of oil-in-water emulsions
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 84, No. 6, Mart 2019, s. 1273-1280, ISSN: 0022-1147
KİBİCİ DUYGU,KAHVECİ DERYA
Derya Kahveci Karıncaoğlu
Özgün Makale
Utilization of exopolysaccharide produced by Leuconostoc lactis GW-6 as an emulsifier for low-fat mayonnaise production
Elsevier BV, Vol. 226, Ocak 2023, ISSN: 0141-8130
KARASU SALİH, DERTLİ ENES, TEKİN ÇAKMAK ZEYNEP HAZAL, YALMANCI DİLARA
Enes Dertli
Özgün Makale
Influence of emulsifier type on the stabilization of palm olein double emulsion (W/O/W)-based delivery systems for reduced calorie foods
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
GAMZE HANBEYOĞLU AKTÜRK
Beraat Özçelik
Tez
Yüksek Lisans
Tamamlandı
1