Ekmek mayası endüstrisi seperasyon prosesi atıksularında ozon ve ozon/hidrojen peroksit oksidasyonu ile renk giderimi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
TUĞBA ÜNAL
|
Kuzey yarıküredeki toplam ozon değişiminin sıcaklık ve girdap ısı akısı ile etkileşimi
İTÜ dergisi/d mühendislik, Vol. 10, No. 3, Haziran 2011, s. 117-124, ISSN: 1303-703X
DEMİRHAN BARI DENİZ,TOPÇU HATİCE SEMA
|
İstanbul’da Ozon Mevsimi Esnasında Ozon Seviyeleri, 1998-2002
Yanma ve Hava Kirliliği Kontrolü VI.Ulusal Sempozyumu, İzmir/TÜRKİYE, 10 Eylül 2003, s. 350-357
TOPÇU HATİCE SEMA,KAHYA CEYHAN,DEMİRHAN BARI DENİZ,İNCECİK SALAHATTİN
|
Farklı doz ozon gazı uygulamalarının hasat sonrası soğukta saklama sırasında brokoli, salatalık ve domates kalitesi üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
GÖNÜL ÇAVUŞOĞLU
|
Tekstil endüstrisinde reaktif boya banyolarında ozon ile rek giderimi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 1999
TUĞBA ÖLMEZ
|
Dilovası çanağı'nda ozon prekürsörü olan nox dağılımlarının incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
YUSUF BAŞARAN
|
Orta atmosferik ozon, sıcaklık ve potansiyel vortisiti ilişkisinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
EBRU KAPLAN
|
Gri suyun ozon, perokson ve kimyasal destekli ön arıtma prosesleri ile arıtılması
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
BEYZA NUR KARAHAN
|
Soğukta saklama sırasında ozon gazı uygulamasının çeşitli gıdalarda etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
HÜLYA YARAR
|
Öğütülmüş mutfak atığı içeren evsel atıksular için yüksek yüklü aktif çamur ve ozon oksidasyonu prosesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
İLKNUR SİNOP
|
Ozon ve UV ışınlarının karabiberin mikrobiyal dekontaminasyonunda kullanım potansiyelinin araştırılması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
NAGİHAN AYVAZ
|
Ultraviyole ve ozon uygulamalarının baharatların dekontaminasyonu ve kalitesi üzerine etkileri
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
ESRA DOĞU BAYKUT
|
Buzdolabında Ozon Gazı Uygulamasının Bonfile Et Üzerinde Etkisinin İncelenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
YARAR HÜLYA,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
|
Ozon Profillerinde Lamine Yapıyı Etkileyen Dinamik Süreçler: Ankara Örneği
İTÜ Dergisi, Vol. 10, No. 3, Haziran 2011, s. 125-136, ISSN: 1303-703X
KAHYA CEYHAN,İNCECİK SALAHATTİN
|
Ankara da toplam ozon değişimi ve etkili süreçlerin değerlendirilmesi
International Fourth Symposium on Atmospheric Sciences, (ATMOS2008), 25 Mart 2008
KAHYA CEYHAN,DEMİRHAN BARI DENİZ,TOPÇU HATİCE SEMA,İNCECİK SALAHATTİN
|
Ankara’da Toplam Ozon Değişimi veEtkili Süreçlerin Değerlendirilmesi
IV. Uluslararası Atmosfer Bilimleri Sempozyumu, İstanbul/TÜRKİYE, 25 Mart 2008, s. 166-173
KAHYA CEYHAN,DEMİRHAN BARI DENİZ,TOPÇU HATİCE SEMA,İNCECİK SALAHATTİN
|